«Η αναγνωρισιμότητα με βοήθησε στην τράπεζα και στην εφορία» (Photos)
Media

«Η αναγνωρισιμότητα με βοήθησε στην τράπεζα και στην εφορία» (Photos)

Tον γνωρίσαμε από τη συμμετοχή του στην εκπομπή «World Party».  Έκτοτε εξε­λίχθηκε και σήμερα, πιο έμπειρος και πιο ώριμος, μας συστήνεται εκ νέου στο καινοτόμο τηλεοπτικό project «Football stories».  

Ο Γιώργος Λέντζας παραχώρησε στη Real news μια συνέντευξη από καρδιάς και μίλησε μεταξύ άλλων για την αναγνωριστιμότητα που γνώρισε αλλά και για το αν περίμενε αυτή την εξέλιξη στα επαγγελματικά του.

Την περίμενες την εξέλιξη σου στην τηλεόραση;

«Ανέκαθεν ανήκα στους πιο ρομαντικούς και πιο καλλιτεχνικούς τύπους, όχι στους ορθολογιστές και στους πραγματιστές, οπότε δεν το είχα σκιαγραφήσει, ως πορεία. Όμως όταν δουλεύω πάνω σε κάτι, εστιάζω όλη μου την προσοχή σε αυτό.

Σε κάθε δουλειά αφιέρωνα τον εαυτό μου, οπότε άρχισε να χτίζεται κάτι ενδιαφέρον. Χαίρομαι που εξελίσσεται έτσι, χαίρομαι που μπορώ να κάνω πράγματα που μου αρέσουν. Η τηλεόραση είναι πολύ δημιουργικός χώρος»

Η αναγνωρισιμότητα έχει άλλαξα την καθημερινότητα σου;

«Θα σου έλεγα ψέματα, αν σου έλεγα πως δεν την έχει αλλάξει, αλλά τελευταία δεν κυκλοφορώ και πολύ. Δηλαδή κάνω έρευνα, μοντάζ, πηγαίνω σπίτι και από εκεί στο αεροδρόμιο για τα ταξίδια.

Όταν βγαίνω έξω όμως, χαίρομαι να μιλάω με τον κόσμο. Να πω την αλήθεια, η αναγνωρισιμότητα με έχει βοηθήσει πολύ στην εφορία και στην τράπεζα! Δηλαδή μπορεί να τελειώσω τη δουλειά μου μέσα σε μια μέρα», λέει στη Real.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved