Άγριες Μέλισσες: Η Αγορίτσα στο gossip-tv.gr: «Έρχονται πολύ δύσκολες σκηνές» (Photos)
Media

Άγριες Μέλισσες: Η Αγορίτσα στο gossip-tv.gr: «Έρχονται πολύ δύσκολες σκηνές» (Photos)

Άγριες Μέλισσες: Αδιαμφησβήτητα πρόκειται για την μεγαλύτερη τηλεοπτική επιτυχία των τελευταίων ετών. Το gossip-tv συνάντησε την Μαρία Αντουλινάκη, την τηλεοπτική «Αγορίτσα» και μας μίλησε για όλα!

Η σειρά είναι ο λόγος που το τηλεοπτικό κοινό άρχισε και πάλι να εμπιστεύεται την τηλεόραση και τη μυθοπλασία.

Ένας από τους ρόλους «κλειδιά» της σειράς είναι αυτός της τηλεοπτικής «Αγορίτσας».

Η Μαρία Αντουλινάκη είναι η ηθοποιός που υποδύεται την εκλεκτή της οικογένειας του Δούκα Σεβαστού, αφού είναι η οικονόμος του σπιτιού και φυσικά το πρόσωπο εκείνο που τα γνωρίζει όλα, τα βλέπει όλα αλλά λόγω της επαγγλεματικής της σχέσης με την οικογένεια Σεβαστού δεν μπορεί να… μιλήσει!


Η Μαρία Αντουλινάκη μίλησε αποκλειστικά στο gossip-tv.gr για το πώς προέκυψε η συνεργασία με τη σειρά, πόσο σημαντική είναι η θέση της «Αγορίτσας» στο Διαφάνι αλλά και τι πρόκειται να δούμε στη συνέχεια.

Η συνεργασία και η αναπάντεχη πρόταση

«Ήταν πολύ ευχάριστο όλο αυτό που έγινε. Άκουγα ότι θα γίνει μια σειρά εποχής και έλεγα «μωρέ τι ωραία που θα ήταν» και όλοι μου έλεγαν, πως πρέπει να πάω. Σκεφτόμουν «πώς να πάω σε κάστινγκ γριά γυναίκα, δεν ξέρω κανέναν». Και ξαφνικά χτυπάει το τηλέφωνο και μου λένε: «Είμαστε από τις Άγριες Μέλισσες» και έπαθα πλάκα. Και κάπως έτσι τα βρήκαμε εκεί. Δεν τον επέλεξα τον ρόλο, με επέλεξαν, μου τον «φόρεσαν». Εγώ απλά ήθελαν να συμμετέχω στη σειρά, για όποιον ρόλο κι αν έκανα».

Η Αγορίτσα γνωρίζει πολλά μυστικά

«Μέχρι στιγμής δεν έχω δύσκολη σκηνή αλλά έρχονται πολύ δύσκολες σκηνές. Τις έχω διαβάσει κι έρχονται. Γνωρίζω πάρα πολλά μυστικά του παρελθόντος, μαθαίνω πράγματα και δεν τα λέω.

Δεν μπορώ να τα πω… δεν λέγονται γιατί η οικογένεια του Δούκα για μένα είναι η οικογένεια μου, δεν είναι ότι είμαι απλά μια υπηρέτρια.
Η Μυρσίνη μου πάει λίγο κόντρα, είναι πιο αστική. Αυτό που μας κοντράρει είναι η πίστη που έχω στον Δούκα. Και ότι ο Δούκας επίσης με στηρίζει».

Η Αγορίτσα και τα social media

«Εγώ δεν είμαι πολύ φανατική στο να ανεβάζω αλλά με το που το κάνω γίνεται χαμός. Δεν τολμάω να βάλω φωτογραφία στο Instagram γιατί νομίζω πως θα γίνω πανικός. Αισθάνομαι πολύ τυχερή φέτος», μας λέει η ηθοποιός.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved