Άγριες Μέλισσες: Έτσι πήρε ο Κουκουράκης το ρόλο του Κωνσταντή- Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή του!
Media

Άγριες Μέλισσες: Έτσι πήρε ο Κουκουράκης το ρόλο του Κωνσταντή- Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή του!

Ο Γιάννης Κουκουράκης ο οποίος υποδύεται τον Κωνσταντή στις Άγριες Μέλισσες ήταν καλεσμένος στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Ο Γιάννης Κουκουράκης μίλησε για το πώς πήρε το ρόλο αλλά και πόσο σοκαρίστηκε όταν έπρεπε να αλλάξει την εμφάνισή του για να… υποδυθεί τον Κωνσταντή!

Συγκεκριμένα είπε: «Πέρασα εφτά φορές από οντισιόν, νομίζω μόνο εγώ και η Μαρία Κίτσου πήγαμε τόσες φορές. Μπορεί να ήθελαν να σιγουρευτούν περισσότερο για εμάς, μπορεί να κοίταζαν κι άλλα άτομα, δεν ξέρω. Την πρώτη φορά που με κάλεσαν διάβασα δύο διαφορετικούς ρόλους, ο ένας ήταν ο Κωνσταντής και ο άλλος νομίζω ήταν ο Νικηφόρος, αλλά δεν είμαι σίγουρος.»!

Και τόνισε: «Από τη δεύτερη φορά, όμως, και μετά ήμουν για τον Κωνσταντή. Η ομάδα με την οποία μίλησα ήταν τόσο σοβαρή και τόσο στοχευμένη σε αυτό που θέλουν να πετύχουν, οπότε μου έδωσε μια σιγουριά ότι εδώ δεν πάμε να κάνουμε μια ξεπέτα, πάμε να κάνουμε κάτι σοβαρό.»!

Και υπογράμμισε: «Όταν πήρα το ρόλο μου ζήτησαν να κόψω μαλλιά και μούσια. Το πιο σοκαριστικό ήταν ότι έπρεπε να αφήσω μουστάκι. Στο πρώτο γύρισμα με κούρεψαν και με ξύρισαν. Έβγαλα τους φακούς επαφής για να μη βλέπω τίποτα.

Στην αρχή ο ρόλος του Κωνσταντή μου φαινόταν απλά “κακός”, αλλά μετά κατάλαβα ότι του λείπει η αγάπη από την οικογένειά του. Εγώ θα ήθελα ο Κωνσταντής να ξεσπάσει, αλλά δεν γνωρίζω αν θα γίνει»!

Δείτε όλα όσα είπε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τον ρόλο του στις Άγριες Μέλισσες αλλά και τι αποκάλυψε για την εξέλιξη της σειράς, αλλά και την gallery με το πριν και το μετά της για τις ανάγκες του ρόλου του!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved