Αναστασία Παντούση: Η νέα μούσα του Μανουσάκη είναι πιο sexy απ’ όσο πιστεύεις (photos)
Media

Αναστασία Παντούση: Η νέα μούσα του Μανουσάκη είναι πιο sexy απ’ όσο πιστεύεις (photos)

Tην παρακολουθούμε ως «Ιφιγένεια» στο «Κόκκινο ποτάμι», όμως η Αναστασία Παντούση εκτός από καλή ηθοποιός είναι και μια πολύ θελκτική γυναίκα.

Πρωταγωνιστεί σε μια από τις πιο επιτυχημένες σειρές της φετινής σεζόν και δίνει τον καλύτερό της εαυτό, προκειμένου να αποδώσει τον ρόλο της «Ιφιγένειας» όσο πιο ρεαλιστικά και ορθά γίνεται.

Όμως, πίσω από τα φορέματα και τα χτενίσματα εποχής, κρύβεται η Αναστασία! Μια γυναίκα με ανεπιτήδευτο sex appeal που δεν περνά απαρατήρητο.

Είχα την τύχη να τη συναντήσω και να συνομιλήσω μαζί της κι αυτό που εξέλαβα είναι χαρά, θετική αύρα και αγάπη για τη δουλειά της. Συνάντησα, όμως, και μια εντυπωσιακή γυναίκα με γλυκιά συστολή, η οποία δεν επιθυμεί να τραβά τα βλέμματα, όμως το κάνει θέλοντας και μη.

Μελαχρινή, με λευκή επιδερμίδα και έντονο βλέμμα! Δε γίνεται, λοιπόν, να μην την κοιτάξεις.

Αναστασία Παντούση

Η 28χρονη Θεσσαλονικιά έχει τα γυναικεία χαρακτηριστικά που την κατατάσσουν στις ωραίες και ελκυστικές γυναίκες. Το χαμόγελο, η στάση της και οι αναλογίες της είναι μόνο μερικά από εκείνα που την κάνουν sexy. Παράλληλα, όμως, ένα ακόμη sexy χαρακτηριστικό της είναι η ευγένεια και η θετικότητα.

Όσον αφορά στο τι ξεχωρίζει σε έναν άντρα και πώς είναι ο ιδανικός για εκείνη;

«Είναι αυτός που θα μπορώ να τον εμπιστευτώ μόνο και μόνο κοιτώντας τον στα μάτια» είχε πει!

Κι επειδή, λοιπόν, ζούμε στην εποχή των social media, σκάλισα το Instagram account της και έχει φωτογραφίες που αποδεικνύουν έμπρακτα, ότι για να είναι μια γυναίκα sexy δεν χρειάζεται να ποζάρει κάνοντας duck face ή επιδεικνύοντας τους γλουτούς της!

Ή το ‘χει ή δεν το ‘χει…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved