8 λέξεις: Η Ηλιάνα στο ψυχιατρείο!
Media

8 λέξεις: Η Ηλιάνα στο ψυχιατρείο!

8 λέξειςΗ Ηλιάνα ξεπερνάει τα όρια και δίνει κάθε περιθώριο στον Μιχαήλ και στον Άκη να δράσουν με τον χειρότερο τρόπο για εκείνη.

Οι δύο άντρες θεωρούν ότι ο εγκλεισμός της σε ψυχιατρική κλινική είναι πλέον απαραίτητος...

Μία σειρά από σπασμωδικές κινήσεις της Ηλιάνας μόνο δραματικές εξελίξεις επιφέρουν, όπως θα δούμε και στα προσεχή επεισόδια του ερωτικού - πολιτικού θρίλερ του ΣΚΑΪ.

Όλα αρχίζουν από τη στιγμή που η κοπέλα εξαφανίζεται μυστηριωδώς, αναστατώνοντας τον Μιχαήλ και τον Άκη. Οι δύο άντρες κάνουν διάφορα σενάρια με το μυαλό τους και ανάμεσα σ' αυτά είναι και το ενδεχόμενο να έχει κάνει κακό στον εαυτό της δεδομένου του ιατρικού ιστορικού που έχει.

Λίγες ώρες μετά, η κοπέλα επιστρέφει στο σπίτι και τους αποκαλύπτει πως έπεσε θύμα απαγωγής. Ωστόσο, η συγκεκριμένη ιστορία δεν πείθει ούτε τον Μιχαήλ ούτε τον Άκη, καθώς δεν τους ζητήθηκαν λύτρα για την απελευθέρωση της. Τότε ο Μιχαήλ αφήνει να εννοηθεί πως η Ηλιάνα είτε σκηνοθέτησε την απαγωγή είτε το φαντάστηκε, άρα χρειάζεται ψυχιατρική παρακολούθηση.

Η Ηλιάνα ξεπερνάει τα όρια και δίνει κάθε περιθώριο στον Μιχαήλ και στον Άκη να δράσουν με τον χειρότερο τρόπο για εκείνη.

Στα προσεχή επεισόδια η Ηλιάνα κλείνεται στον εαυτό της καθώς κανένας από το οικογενειακό της περιβάλλον δεν πιστεύει την εκδοχή της απαγωγής. Και όσο οι μέρες περνούν ο πατέρας της και ο Μιχαήλ την πιέζουν να δει έναν ψυχίατρο. Εκείνη, αν και δεν είναι διατεθειμένη να πάει σε ψυχιατρική κλινική, θα τους αλλάξει γνώμη. Κι ενώ βλέπει ότι το σχέδιο της δεν προχωρά όπως θέλει, κάνει μία σπασμωδική κίνηση που θέτει σε κίνδυνο τη ζωή τόσο της ίδιας όσο και της κόρης της, Αριάδνης.

Συγκεκριμένα, η Ηλιάνα παίρνει το παιδί και φεύγει από το σπίτι. Αρχίζει να οδηγεί με μανία στους δρόμους προσπαθώντας να ξεφύγει από τη φρουρά του Μιχαήλ, έχοντας στο πίσω κάθισμα το μικρό κορίτσι χωρίς ζώνη. Σε μία άτυχη στιγμή, η γυναίκα χάνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου και τρακάρει πολύ άσχημα. Στη συνέχεια, μητέρα και κόρη μεταφέρονται στο νοσοκομείο για τις απαραίτητες εξετάσεις.

Ο Άκης και ο Μιχαήλ, που σπεύδουν εκεί, αφού βεβαιώνονται πως είναι καλά και οι δύο, πείθουν την Ηλιάνα να μείνει στο σπίτι του πρώτου. Ο Μιχαήλ, από την πλευρά του, παίρνει την κόρη τους και πηγαίνουν στο δικό τους σπίτι, καθώς δεν εμπιστεύονται πια την Ηλιάνα. Αυτό το γεγονός βυθίζει ακόμα περισσότερο στην απελπισία την κοπέλα, η οποία αγνοεί πως ο Ακης και ο Μιχαήλ έχουν κινητοποιήσει ήδη τον εισαγγελέα και περιμένουν την απόφαση για να κλειστεί σε ψυχιατρική κλινική! Αργότερα, η ίδια πασχίζει να γλιτώσει τον εγκλεισμό της, αλλά κάθε προσπάθεια της πέφτει στο κενό. Ετσι, το τέλος της ημέρας τη βρίσκει στο ψυχιατρείο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved