Elif: Η δύσκολη εγκυμοσύνη της Γκόντζα και η απιστία του Βεϊσέλ! (Video & Photos)
Media

Elif: Η δύσκολη εγκυμοσύνη της Γκόντζα και η απιστία του Βεϊσέλ! (Video & Photos)

Συγκλονιστικές οι εξελίξεις στη σειρά, Εlif!

Η Αρζού θυμωμένη και απογοητευμένη από τον Ουμίτ σκέφτεται όλα όσα της είπε ξανά και ξανά. Του στέλνει ένα μήνυμα και του ζητάει να συναντηθούν στο πάρκο. Ο Ουμίτ χαίρεται όταν λαμβάνει το μήνυμά της. Η Αρζού του λέει πως ο μόνος τρόπος για να τον συγχωρήσει και να κερδίσει ξανά την εμπιστοσύνη της είναι να ικανοποιεί όλες τις επιθυμίες της.

Tι θα δούμε στη σειρά, Elif;

Η Τουλάι προετοιμάζει ένα ξεχωριστό γεύμα για τον Βεϊσέλ με αφορμή την επέτειο γάμου τους. Η Τουλάι δεν ξέρει αν θα το θυμηθεί ο άντρας της. Όταν επιστρέφει στο σπίτι ο Βεϊσέλ κάνει πως δεν θυμάται τίποτα. Όταν η Τουλάι δείχνει την απογοήτευση της, ο Βεϊσέλ της κάνει έκπληξη και της δίνει το δώρο της. Την επόμενη μέρα ο Βεϊσέλ ξεχνάει στο σπίτι του τηλέφωνό του.

Η Τουλάι βλέπει ένα μήνυμα από τη Μουαλά, που τον καλεί κάπου. Η Τουλάι γίνεται έξαλλη αλλά συγκρατείται και ακολουθεί τον Βεϊσέλ. Δυστυχώς για εκείνον είναι η πρώτη φορά που ο Βεϊσέλ πρόκειται να συναντήσει τη Μουαλά. Σκοπός του είναι να εξηγήσει στην Μουαλά πως πρέπει να τον αφήσει ήσυχο.

Συγκλονιστικές οι εξελίξεις στην Elif!

Η Τουλάι τους βλέπει μαζί και πιστεύει πως ο Βεϊσέλ την απατάει. Ο Σερντάρ πηγαίνει στο σπίτι της Γκόντζα για να πάρει κάποια πράγματά του. Η Γκόντζα έχει ναυτία ξανά αλλά ο Σερντάρ δεν υποψιάζεται κάτι. Στην τάξη της Ελίφ γίνεται ψηφοφορία για να αναδείξουν πρόεδρο αλλά η μόνη υποψήφια είναι η Μπερίλ. Η δασκάλα βάζει υποψήφια και την Ελίφ. Η ψυχολογία της Ζεϊνέπ χειροτερεύει μέρα με τη μέρα. Ο Γιουσούφ βλέπει τη Μελέκ με την Ελίφ και θυμάται το δικό του οδυνηρό παρελθόν όταν μπροστά στα μάτια του σκότωσαν τη γυναίκα και την κόρη του...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved