Γιόρτασε τα γενέθλιά της με τούρτα... GNTM! (photos)
Media

Γιόρτασε τα γενέθλιά της με τούρτα... GNTM! (photos)

GNTM: Ήταν ένα μεγάλο όνειρό της να συμμετάσχει στο ριάλιτι μοντέλων και είχε όλα τα φόντα για να κερδίσει το έπαθλο και τον τίτλο. 

Και μπορεί το όνειρο να μπει στο παιχνίδι να έγινε πραγματικότητα, όμως όχι και το υπόλοιπο σκέλος του ονείρου, να βγει δηλαδή νικήτρια.

Είναι όμως νικήτρια της ζωής και ένα από τα πιο αγαπητά και όμορφα κορίτσια που πέρασαν ποτέ από το ριάλιτι μοντέλων.

Ο λόγος για την εντυπωσιακή Ελένη Ασημάκη, το κορίτσι που δεν κατάφερε να μπει στο σπίτι του GNTM μετά από απόφαση των κριτών να μην θέσουν σε κίνδυνο την εύθραυστη υγεία της μιας και πάσχει από μία σπάνια νόσο κατά την οποία πρέπει να υποβάλλεται κάθε 14 ημέρες σε αιμοκάθαρση.

Η Ελένη όμως δεν έχασε την αισιοδοξία της και παρά το γεγονός ότι τίποτα δεν είναι εύκολο στην καθημερινότητά της, απολαμβάνει την κάθε στιγμή της. Όπως προσφάτως τα γενέθλιά της κατά τα οποία γιόρτασε με αγαπημένους φίλους της.

Το όμορφο κορίτσι με τα υπέροχα μάτια και τις τέλειες αναλογίες διασκέδασε σε νυχτερινό κέντρο και μάλιστα η τούρτα της είχε πάνω το λογότυπο του GNTM που τόσο πολύ της άρεσε ως εμπειρία. Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από το πάρτι της με φίλους...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved