Γιώργος Λιάγκας για Σεφερλή: «Μοιραίο είναι κάποια στιγμή να την ψωνίσει και να την ακούει λίγο»
Media

Γιώργος Λιάγκας για Σεφερλή: «Μοιραίο είναι κάποια στιγμή να την ψωνίσει και να την ακούει λίγο»

Μια συνέντευξη του Μάρκου Σεφερλή στάθηκε η αφορμή να σχολιαστεί ο ηθοποιός στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα».

Ο κωμικός ηθοποιός ερωτήθηκε για την κριτική που δέχεται και μεταξύ άλλων είπε: «χαλάω κάποια φαιά ουσία και κάποιοι ζουν από αυτό κρίνοντας όλο αυτό που κάνω εγώ».

Αυτό δεν βρήκε σύμφωνο τον Δημήτρη Παπανώτα, ο οποίος ήταν ολίγον καυστικός απέναντι στα λεγόμενα του Μάρκου και τον συνέκρινε με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Ο Δημήτρης Παπανώτας ήταν καυστικός στην τοποθέτησή του για τον Μάρκο Σεφερλή!

«Ο Μάρκος Σεφερλής άλλαξε ξαφνικά οπτική γωνία για τα πράγματα κι έγινε Γρηγόρης Αρναούτογλου. Έπαθε Γρηγόρη δεν το βλέπεις; Δεν είναι ολοφάνερο; Είναι παντού εχθροί και τον κυνηγάνε να του κάνουν ζημιά, να τον κρίνουν και να τον φάνε. Αυτήν την γκρίνια δεν την μπορώ», είπε!

Έπειτα, τον λόγο πήρε ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος θέλησε να τοποθετηθεί και να ξεκαθαρίσει τα πράγματα, ενώ μάλιστα έκανε αναφορά και στην εποχή όπου ο Μάρκος Σεφερλής είχε κάτι σαν εμπάργκο από τα κανάλια κι έκανε αποκαλύψεις.

Ο Γιώργος Λιάγκας εξέφρασε την άποψή του!

«Ο άνθρωπος που έχει κάνει επιτυχία -κι έχει κάνει μεγάλη επιτυχία ο Σεφερλής- μοιραίο είναι κάποια στιγμή να την ψωνίσει και να την ακούει λίγο. Είναι νομοτελειακό! Επί σειρά ετών τον πολεμάει ένα σύστημα ποιοτικών ηθοποιών και δεν τον αποδέχονται. Κάποια στιγμή κάποια κανάλια του έκλειναν τις πόρτες και μπήκε από κερκόπορτα σε κανάλι και μετά τον αποδέχτηκαν τα κανάλια. Αυτή είναι η αλήθεια για τον Μάρκο Σεφερλή», είπε για αρχή.

«Ο Μάρκος ξαναμπήκε στο παιχνίδι με το Just the Two of Us στο Mega. Τον είχαμε καλεσμένο εμείς και του έκανα εγώ την πρόταση στον αέρα και μέχρι τότε ξέρω πολύ καλά, τα στελέχη του Mega μου έλεγαν «Θα βάλουμε στο Mega τον Μάρκο Σεφερλή»; Και μετά το Mega αναγκάστηκε και έδωσε πρωινό στον Μάρκο Σεφερλή που έκανε κι επιτυχία ο άνθρωπος» κατέληξε ο παρουσιαστής.

Δείτε το απόσπασμα...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved