Το sexy σταυροπόδι της Σπυροπούλου και η αλήθεια για το Just the 2 us (photos-video)
Media

Το sexy σταυροπόδι της Σπυροπούλου και η αλήθεια για το Just the 2 us (photos-video)

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είχε δεν είχε… αναστάτωσε τον Νίκο Μουτσινά.

Η παρουσιάστρια βρέθηκε στο μεσημβρινό magazinο του ΣΚΑΙ «Καλό Μεσημεράκι» και η αλήθεια είναι ότι η εμφάνισή της ήταν κάτι παραπάνω από sexy. Η Κωνσταντίνα μπήκε στο πλατό και ο Νίκος Μουτσινάς δεν μπορούσε να πάρει τα μάτια του από πάνω της. Αφορμή η κοντή mini φούστα που επέλεξε να φορέσει και το αποκαλυπτικό σταυροπόδι της!

Η Κωνσταντίνα ρώτησε τον παρουσιαστή τι κάνει κι εκείνος απάντησε με χιούμορ: «Βλέπουμε τα πόδια σου τι ωραία που είναι».

Όπως θα δείτε κι εσείς στις παρακάτω εικόνες, η μπορντό φούστα της αναδείκνυε τα πόδια της, ενώ το σταυροπόδι της μας έφτιαξε τα διάθεση κι εμάς και του Νίκου!

Δείτε το βίντεο…

Κατά τη διάρκεια της συζήτησής τους μίλησαν για πολλά και διάφορα, όπως για παράδειγμα για την γυμναστική που ακολουθεί η Queen Dina και έχει κατορθώσει να αποκτήσει αυτό το καλλίγραμμο κορμί. Δεν έμειναν όμως μόνο εκεί! Ο παρουσιαστής αναρωτήθηκε αν η Κωνσταντίνα είναι μόνη στην προσωπική της ζωή με εκείνη να μη διστάζει να του απαντήσει με νόημα!

Η κουβέντα, όμως, έφτασε και στην τηλεόραση. Ο Νίκος Μουτσινάς τη ρώτησε ευθέως αν της λείπει κι εκείνη του απάντησε με ειλικρίνεια.

«Η τηλεόραση μου λείπει γι’ αυτό κι έχω πάρει σβάρνα τις εκπομπές».

Παράλληλα, έγινε λόγος και για τη συμμετοχή της στο «Just the 2 of us».

Η Κωνσταντίνα απάντησε πως όντως έχει δεχθεί πρόταση, ενώ ακόμη αποκάλυψε ότι προορίζεται για τη θέση της κριτικής επιτροπής.

«Λέω για κριτική επιτροπή γιατί να πάω; Έχω εγώ τη γνώση να την πω στον άνθρωπο και να τον πληγώσω και να λένε "από πού κι ως πού βγήκε η Κωνσταντίνα να λέει αυτό". Εσένα θα σου άρεσε να με βλέπεις να κρίνω;».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved