Τάσος Τρύφωνος: «Πάντα έβρισκα πιο ενδιαφέροντες τους ρόλους των κακών» (Photos)
Media

Τάσος Τρύφωνος: «Πάντα έβρισκα πιο ενδιαφέροντες τους ρόλους των κακών» (Photos)

Το αγαπημένο παιχνίδι «Ο πιο αδύναμος κρίκος» επέστρεψε στον ΣΚΑΪ με τον Τάσο Τρύφωνος στο τιμόνι της παρουσίασης.

Ο παρουσιαστής μίλησε για το στοίχημα που κερδήθηκε, πως αντιμετώπισε την πρόκληση της σύγκρισης με την Έλενα Ακρίτα και αν του βγαίνει εύκολα να κάνει τον «κακό».

Τα τελευταία χρόνια παρουσιάζατε το παιχνίδι στην Κύπρο. Πως νιώσατε όταν ήρθε η πρόταση να το κάνετε και στην Ελλάδα;

«Χάρηκα πάρα πολύ, αν και ήταν κάτι αναμενόμενο λόγω της μεγάλης επιτυχίας του στο Διαδίκτυο. Ο «Πιο αδύναμος κρίκος» είναι η απόδειξη ότι πλέον μέσω του Διαδικτύου ένα τηλεοπτικό προϊόν μπορεί να αποκτήσει μεγάλη δυναμική».

Ήταν το στοίχημα της Ελλάδα; μεγαλύτερο;

«Σαφέστατα, επειδή ειδικά φέτος υπάρχουν πάρα πολλά τηλεπαιχνίδια, αλλά και επειδή «Ο πιο αδύναμος κρίκος» προβαλλόταν ξανά στην Ελλάδα με τη μοναδική Έλενα Ακρίτα. Επίσης, υπήρχε πάντα ο πήχης της μεγάλης επιτυχίας στην Κύπρο, οπότε η προσμονή του κοινού ήταν μεγάλη».

Πώς αντιμετωπίσατε την πρόκληση της σύγκρισης με την Έλενα Ακρίτα;

«Ακολουθώντας μια πολύ απλή δική της συμβουλή, που μου είπε: «Να είσαι ο εαυτός σου, μην πας να κάνεις ούτε εμένα ούτε την Αγγλίδα παρουσιάστρια». Είχε πάρα πολύ δίκαιο. Το μεγάλο άγχος μου ήταν όταν έπρεπε να βρω το «ρόλο» μου, όταν ξεκινούσε το παιχνίδι στην Κύπρο το 2017. Στην Ελλάδα τώρα δεν είχα αυτό το άγχος, επειδή είδα ότι η Έλενα είχε δίκιο και ο κόσμος αγάπησε το χαρακτήρα που δημιούργησα».

Είχατε άγχος μέχρι να δείτε τα νούμερα τηλεθέασης;

«Ναι, πάντα έχω άγχος, ακριβώς λόγω της μεγάλης προσμονής που είχε το παιχνίδι. Χαίρομαι για τα πολύ καλά νούμερα τηλεθέασης της αρχής και από την πείρα μου ξέρω ότι τώρα αρχίζει να μαθαίνει ο κόσμος ότι το παιχνίδι ήρθε πλέον στον ΣΚΑΙ. Το είχα πει και στο κανάλι και στην εταιρία παραγωγής πως «αν κρίνω από την Κύπρο, το παιχνίδι θα χρειαστεί 2-3 μήνες για να απογειωθεί».

Τι είναι αυτό που κάνει τον «Πιο αδύναμο κρίκο» να ξεχωρίζει;

«Έχοντας κάνει πάνω από 400 συνολικά επεισόδια, πλέον, σε Ελλάδα και Κύπρο, έχω καταλήξει ότι οι Άγγλοι δημιουργοί" του παιχνιδιού έκαναν εξαιρετική δουλειά. «Ο πιο αδύναμος κρίκος» δεν είναι ένα απλό παιχνίδι γνώσεων. Είναι γεμάτο ανατροπές, αλλά έχει κι αυτό το πιπεράτο που δεν έχουν άλλα παιχνίδια. Είναι ο «κακός» παρουσιαστής με τον αντισυμβατικό του ρόλο, που είναι τόσο διαφορετικός από κάθε άλλο παιχνίδι, ο οποίος τσιγκλάει τους παίκτες, βγάζοντας γέλιο, ακόμα και σάτιρα».

Σας βγαίνει εύκολα να κάνετε τον «κακό»;

«Ναι. Πάντα έβρισκα πιο ενδιαφέροντες τους ρόλους των κακών. Και μου αρέσει που ο ρόλος του παρουσιαστή του «Πιο αδύναμου κρίκου» είναι love to hate», Φυσικά πολλοί τηλεθεατές- ειδικά στην αρχή- δεν το καταλαβαίνουν, αλλά σιγά σιγά τον αποδέχονται ως ρόλο και το διασκεδάζουν», είπε στο 7 μέρες tv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved