Το πρωινό: Χτύπησε το κινητό ενώ ήταν στον «αέρα»! Η αντίδραση της Φαίης! (video+photos)
Media

Το πρωινό: Χτύπησε το κινητό ενώ ήταν στον «αέρα»! Η αντίδραση της Φαίης! (video+photos)

Το πρωινό: H Φαίη Σκορδά έζησε άλλη μία... νέα εμπειρία στον αέρα της εκπομπής της σήμερα το πρωί. 

Την ώρα που μιλούσε με τους συνεργάτες της χτύπησε το τηλέφωνο και στην άλλη γραμμή ήταν ένας πασίγνωστος τραγουδιστής ο οποίος προφανώς δεν έχει καλή σχέση με τον χρόνο αφού θα έπρεπε να ξέρει ότι εκείνη την ώρα οι συντελεστές του Πρωινού είναι στον "αέρα". Αυτό όμως καθόλου δεν πτόησε ούτε τον γνωστό τραγουδιστή, ούτε τον Δημήτρη Ουγγαρέζο που σήκωσε το τηλέφωνο, ούτε όμως και τη Φαίη Σκορδά που το άρπαξε από τον συνεργάτη της καθώς ήθελε να μιλήσει στον τραγουδιστή.

Μάλιστα, τον έβαλε ανοιχτή ακρόαση και προσπάθησε να κάνει... κουίζ την ταυτότητά του διασκεδάζοντας. Μόνο που ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αποκάλυψε την ταυτότητα του τραγουδιστή.

Δεν ήταν άλλος από τον Κώστα Μαρτάκη ο οποίος είχε καλέσει για να θυμήσει στους φίλους του στην εκπομπή πως απόψε έχει επίσημη πρεμιέρα η παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί, "Η Παριζιάνα". Η Φαίη λοιπόν βρήκε την ευκαιρία να καλέσει τον Κώστα Μαρτάκη για καφέ στην εκπομπή ώστε να τα πουν από κοντά και εκείνος υποσχέθηκε ότι άμεσα θα κανόνιζε να βρεθεί στο πλατό για να βρεθούν από κοντά.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο την απολαυστική κουβέντα τους στον αέρα του Πρωινού.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved