GNTM: Αυτές οι παίκτριες είναι οι κλώνοι των περσινών (photos)
Media

GNTM: Αυτές οι παίκτριες είναι οι κλώνοι των περσινών (photos)

Στο φετινό GNTM παρακολουθούμε νέα πρόσωπα αλλά με συνήθειες και κοινά των περσινών.

Τα κορίτσια του νέου κύκλου του Greece’s next top model είναι πολύ καλά διαβασμένα και παράλληλα έχουν πολλά κοινά σημεία με τις διαγωνιζόμενες της περσινής season. Οι συμπεριφορές τους, τα σχόλια και η όλη στάση τους η αλήθεια είναι ότι θυμίζουν τις περσινές, είτε είναι τυχαίο είτε όχι!

Πάμε, λοιπόν, να δούμε τις ομοιότητες των φετινών με των περσινών!

Μαρία Μιχαλοπούλου – Ειρήνη Ερμίδου

Μαρία Μιχαλοπούλου – Ειρήνη Ερμίδου

Αυτές οι δύο δεν αφήνουν κουβέντα να πέσει κάτω.

Η ποδοσφαιρίστρια από τη μια και π αγρότισσα από την άλλη είχαν το diversity, όπως λέει η Καγιά, γι' αυτό και δεν δίστασαν να δείξουν ότι μπορούν να τα καταφέρουν. «Θέλεις και είσαι εδώ επειδή θέλεις να γίνεις μοντέλο ή σου αρέσει όλο αυτό που θα γίνει γύρω από το όνομα σου φεύγοντας από εδώ; Αυτό που ακούω. από τους συναδέλφους μου είναι ότι... είναι πενταήμερη, που σημαίνει ότι ήρθες, περνάω καλά, χαβαλέ...» είπε ο Δημήτρης Σκουλός προ ημερών στη Μαρία Μιχαλοπούλου, ενώ σε ανάλογο ύφος απευθυνόμενος στην Ειρήνη Ερμίδου πέρυσι σχολίασε τα εξής:

«Δεν σταμάτησες να γελάς καθ’ όλη τη διάρκεια της φωτογράφισης. Δεν πήρες στα σοβαρά αυτό που κάναμε ούτε λεπτό». Οι δύο κοπέλες όμως εκτός από τα πανομοιότυπα σχόλια, ανήκουν στις κοπέλες εκείνες που δεν αφήνουν να πέσει κάτω τίποτα μέσα στο «GΝΤΜ». Πέρυσι η Ερμίδου ήταν απέναντι από την «τριάδα της φωτιάς» αλλά και., από την Ξανθή Τζερεφού, ενώ φέτος η Μαρία Μιχαλοπούλου κατακεραυνώνει τις «ΡΡ» και στα επόμενα επεισόδια δεν θα διστάσει να έρθει σε κόντρα με την Κάτια για θέματα καθαριότητας μέσα στο σπίτι.

Κάτια Ταραμπάνκο – Εύη Ιωαννίδου

Κάτια Ταραμπάνκο – Εύη Ιωαννίδου

Τα κορίτσια αυτά παίρνουν τις αποστάσεις τους.

Όμορφες η καθεμία με το στυλ της, με τέλειες αναλογίες και κυρίως με εμπειρία σημαντική από φωτογραφίσεις και πασαρέλες. Και οι δυο τους μπήκαν στο σπίτι αποφασισμένες για τη νίκη. Η Εύη Ιωαννίδου εντάχθηκε εξαρχής στην «τριάδα της φωτιάς», στηρίζοντας με τη στάση της τις άλλες δυο κοπέλες, με τις οποίες εντέλει σήμερα, έναν χρόνο μετά, δεν λένε ούτε καλημέρα. «Στη ζωή μου έχω αποφασίσει να βάζω ψηλά τον πήχη» έλεγε πέρυσι η Εύη Ιωαννίδου, η οποία έφθασε τελικά μέχρι την τελική πεντάδα, έχοντας κερδίσει ουκ ολίγες φορές την καλύτερη φωτογραφία στο concept της εβδομάδας. Σε ανάλογο mood και η Κάτια Ταραμπάνκο. Πειθαρχημένη και αποφασισμένη να θέσει εκτός τα κορίτσια που θεωρεί ότι την απειλούν, όπως φάνηκε μέχρι στιγμής από το αβαντάζ των καλύτερων φωτογραφιών. «Δεν ήρθα εδώ να κάνω φιλίες, είμαι μόνη μου και θα βγω μόνη μου, ήμουν σίγουρη για την πασαρέλα μου» θα πει σε μία από τις συνεντεύξεις της η όμορφη διαγωνιζόμενη, την οποία οι πληροφορίες θέλουν να φτάνει στην τελική πεντάδα, όπως και την Εύη.

Ελευθερία Καρνάβα – Ειρήνη Καζαριάν

Ελευερία Καρνάβα – Ειρήνη Καζαριάν

Χαλαρές, ολίγον φοβισμένες και με παράπονα.

Οταν πρωτοακούστηκε το όνομα της Ελευθερίας στο πρώτο bootcamp, όλες οι συμμετέχουσες έψαχναν να βρουν ποια είναι η κοπέλα που κρατάει στα χέρια της το golden pass. Η 20χρονη με την ιδιαίτερη φωνή και τις υπέροχες αναλογίες, όπως λένε και οι κριτές, που θέλει να γίνει σκηνοθέτιδα και σεναριογράφος, ονειρεύεται να κάνει καριέρα ως μοντέλο. «Είσαι λίγο στον κόσμο σου. Πράγμα που δεν είναι, κακό γενικώς, περνάς ωραία. Στη δουλειά όμως δεν μπορείς να συνεχίσεις να είσαι έτσι. Φτάνει» είπε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου βλέποντας μία από τις τελευταίες φωτογραφίες της, ενώ στο ίδιο μήκος κύματος , κινήθηκε και η Βίκυ Καγιά: «Ερχεσαι πάντα φοβισμένη, δεν γίνεται άλλο αυτό» είπε η Καγιά.

Ανάλογη κριτική για τη στάση της είχε λάβει και η 21χρονη Αρμένισσα, η οποία παραπονιόταν στις φωτογραφίσεις δείχνοντας μεγάλο αντιεπαγγελματισμό. Η Βίκυ Καγιά έκανε αρνητικές κριτικές σε εκείνη, η οποία έλεγε πόσο φοβάται σε κάθε δοκιμασία, όπως και η Ελευθερία. Φυσικά τα . σχόλια λειτούργησαν θετικά για την Καζαριάν, η οποία στέφθηκε νικήτρια. Απομένει να δούμε εάν θα συμβεί το ίδιο και με την Ελευθερία.

Κέϊσι Μίζιου – Άννα Αμανατίδου

Κέϊσι Μίζιου – Άννα Αμανατίδου

Αποφασισμένες και με sex appeal.

Η ταμπέλα «ωραία, αλλά σέξι» ακολουθεί αυτές τις δύο κοπέλες, οι οποίες μεγάλωσαν στη Θεσσαλονίκη με το όνειρο μιας καριέρας στον χώρο του μόντελινγκ. Και οι δύο μπήκαν στο «GΝΤΜ» έτοιμες για όλα, αποφασισμένες να μείνουν μέχρι το τέλος. Αδέλφια και σχέσεις τις στηρίζουν ενημερώνοντας τους followers στο insta, που μέρα με τη μέρα αυξάνονται, τι κάνουν τα δύο κορίτσια εντός και εκτός «GΝΤΜ». Σημείο αναφοράς και για τις δύο μελαχρινές καλλονές το σεξαπίλ τους. «Δεν νομίζω ότι είμαι από τις αγαπημένες της Βίκυς Καγιά, μου βάζει πάντα τον ορισμό σέξι και δεν με στηρίζει ποτέ... Επειτα από πάρα πολλή προσπάθεια, δεν μπορώ να γίνω η αγαπημένη της Βίκυς Καγιά και δεν θα γίνω ποτέ» δήλωνε πέρυσι η Αννα.

Και φέτος η Κέισι βρίσκεται στο στόχαστρο της Βίκυς Καγιά, η οποία όπως παρατήρησε είναι πολύ σέξι, όμως δεν μπορεί να βρει τον τρόπο να ποζάρει σωστά για τον φωτογράφο.

Μαρτίνα Γιαφιτσούκ – Μικαέλα Φωτιάδη

Μαρτίνα Γιαφιτσούκ – Μικαέλα Φωτιάδη

Ο καλός λόγος δεν είναι το αγαπημένο τους.

Τα δύο ξανθά κορίτσια μπήκαν διαβασμένα. Η Μικαέλα πέρυσι λειτουργούσε με πειθαρχία, δημιούργησε αμέσως το παρεάκι της, που βαφτίστηκε και «τριάδα της φωτιάς», για να δει έπειτα από λίγο καιρό τη σχέση της με τις δύο κοπέλες να διαλύεται. Ωστόσο, όλο το διάστημα που ήταν μέσα στο παιχνίδι δεν παρέλειπε να σχολιάζει μπροστά και πίσω από τις κάμερες, δημιουργώντας ένα ιδιαίτερο κλίμα στο σπίτι του «GΝΤΜ»: «Κάποιες νομίζουν ότι είμαστε πενταήμερη. Να φεύγουν σιγά σιγά Να αδειάζει ο χώρος γιατί πνίγομαι» έλεγε η Μικαέλα, ενώ με ανάλογο ύφος σχολίασε και. η Μαρτίνα: «Έφτασε η στιγμή να το παίξει drama queen η Ελευθερία, η Μαρία αντιμετωπίζει τα πάντα σαν παιδική χαρά. Τι-να πω... Αρκετά κορίτσια γκρινιάζουν πίσω από τις κάμερες, όπως η Κωνσταντίνο, η Χαρά και η Αννα-Μαρία.

Η Μαρία στο σπίτι δεν υπάρχει, αλλά όταν έρχονται οι κάμερες λέει διάφορα για να κεντρίσει με τα λεγόμενα της».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved