Κίτσου- Τρίγγου- Πανταζάρας: Τρεις τηλεοπτικοί stars γεννιούνται
Media

Κίτσου- Τρίγγου- Πανταζάρας: Τρεις τηλεοπτικοί stars γεννιούνται

Η Μαρία Κίτσου, η Έλλη Τρίγγου, ο Αργύρης Πανταζάρας, τρία τηλεοπτικά πρόσωπα που αποθεώνονται τη φετινή σεζόν στην TV, αλλά η πορεία τους στο Θέατρο κρύβει μεγάλες στιγμές και αστείρευτο ταλέντο.

Οι ίδιοι σίγουρα δεν θεωρούν τους εαυτούς τους τηλεοπτικούς αστέρες, παρά το γεγονός ότι οι τηλεθεατές τη φετινή σεζόν τους αποθεώνουν και εντυπωσιάζονται με το ταλέντο τους. Χαμηλών τόνων, αφοσιωμένοι στην τέχνη της υποκριτικής, με μία ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και σημαντική πορεία στον χώρο, η Μαρία Κίτσου, η Ελλη Τρίγγου και ο Αργύρης Πανταζάρας βλέπουν την καριέρα τους να ανθεί και τηλεοπτικά, μιας και θεατρικά τα έχουν ήδη καταφέρει περίφημα.

Η Μαρία Κίτσου είναι, ίσως, το πιο πολυσυζητημένο πρόσωπο της χρονιάς, καθώς ο ρόλος της Λενιώς στη σειρά εποχής του ΑΝΤ1 «Αγριες Μέλισσες» την έκανε αγαπητή, αναγνωρίσιμη ευρέως και μπόρεσε να κάνει τους τηλεθεατές να «δουν» οφθαλμοφανέστατα το μεγάλο αυτό ταλέντο που κρύβει μέσα της.

Μαρία Κίτσου

Στα 40 της, αν και μπορεί να υπερηφανεύεται για πολλά στη θεατρική καριέρα της, εκείνη αρκείται στο να χαμογελά πλατιά για όσα της έχουν συμβεί. Εχοντας κατακτήσει το 2012 το Βραβείο «Μελίνα Μερκούρη» για την ερμηνεία στα «Ορφανά» του Ντένις Κελί, σε σκηνοθεσία του Βαγγέλη θεοδωρόπουλου, στο θέατρο του Νέου Κόσμου, όπου για το ίδιο βραβείο ήταν υποψήφια και το 2008 για την ερμηνεία της στην παράσταση «Στον βυθό» του Μαξίμ Γκόρκι, στο δυναμικό της έχουν προστεθεί κι άλλες Βραβεύσεις.

Το 2014 κατέκτησε το το Βραβείο Καλύτερης Γυναικείας Ερμηνείας στα 2α θεατρικά Βραβεία Κοινού για την ερμηνεία της στην παράσταση «Αρμαντέιλ» σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Ασπιώτη, ενώ το 2016 κατέκτησε το 1ο Βραβείο Καλύτερης Γυναικείας Ερμηνείας στα 4α θεατρικά Βραβεία Κοινού για την ερμηνεία της στην παράσταση «Δεσποινίς Τζούλια» σε σκηνοθεσία Λίλλυς Μελεμέ. Τηλεοπτικά, πριν από τις «Αγριες Μέλισσες» ενσάρκωσε το 2009 την ποιήτρια Μαρία Πολυδούρη στην τηλεοπτική σειρά «Καρυωτάκης», αποσπώντας επίσης καλές κριτικές, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι είχε δεχτεί και πρόταση για το «Νησί» του ΜΕGΑ, την οποία είχε αρνηθεί, καθώς δεν της το επέτρεπαν οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

Βέβαια, με τον μικρόκοσμο της ΤV φαίνεται ότι η Μαρία δεν είναι ιδιαιτέρως εξοικειωμένη. Η πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη δόθηκε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου πριν από κάποιες εβδομάδες, με την ίδια να αποδεικνύει ακόμη και σε αυτήν την περίπτωση ότι είναι ένα αυθεντικό και γεμάτο όμορφα συναισθήματα πλάσμα, απενοχοποιημένη από όλα.

Προσπαθώντας να συστηθεί στο κοινό, χωρίς επιτηδευμένες απαντήσεις και ιδιαίτερο τρακ, μίλησε ακόμη και για την κατάθλιψη που έχει περάσει δηλώνοντας:

«Είναι κάτι που επανέρχεται, κάτι που φεύγει, το πολεμάς, μαθαίνεις να ζεις τελικά με αυτό! Μίλησα ανοιχτά για την κατάθλιψη για να βοηθήσω και άλλους ανθρώπους, θέλω να πιαστώ από τη χαρά, γιατί ξέρω πώς είναι το σκοτάδι. Εγώ ζητούσα πάντα Βοήθεια και αυτό με έσωσε. Οι δυνατοί άνθρωποι είναι αυτοί που ζητάνε βοήθεια. Πάντα το αντιλαμβάνεσαι ότι έχεις κατάθλιψη, καταλαβαίνεις ότι κάτι δεν πάει καλά. Δεν ήθελα να βγω από το σπίτι, δεν μπορούσα να κάνω καμιά θετική σκέψη, τα έβλεπα όλα μαύρα. Την πέρασα στα 17 μου».

Πλέον, βέβαια, η Μαρία είναι απόλυτα ευτυχισμένη, επιτυχημένη έχοντας βρει την ισορροπία και στα προσωπικά της ζώντας τον έρωτα με τον γνωστό μουσικοσυνθέτη Μίνω Μάτσα. «Ο Μίνως με κάνει πολύ ευτυχισμένη! Ευτυχώ στο πλάι του. Είμαι πολύ καλά, νιώθω πολύ τυχερή και ευγνώμων γι' αυτό που ζούμε», έχει παραδεχτεί σε παλαιότερη συνέντευξη της.

Η Έλλη Τρίγγου ενσαρκώνει, επίσης, στις «Άγριες Μέλισσες» του ΑΝΤ1, την Ασημίνα, τη μεσαία από τις τρεις αδερφές καταφέρνοντας να ξεχωρίσει και να δείξει το υποκριτικό της ταλέντο σε κάθε επεισόδιο.

Έλλη Τρίγγου

Η Ελλη Τρίγγου είναι από τις ηθοποιούς που έχουν λάβει τις περγαμηνές τους στο θέατρο, στον κινηματογράφο, τώρα και στην τηλεόραση. Η 29χρονη, ούσα ακόμη στο πρώτο έτος της Δραματικής Σχολής του Εθνικού, επιλέχθηκε από τον Αργύρη Παπαδημητρόπουλο για την ταινία του «Suntan», από όπου απέσπασε θετικές κριτικές και σχόλια όχι μόνο για τις γυμνές σκηνές της, αλλά και για τη φυσικότητα με την οποία χειρίστηκε τόσο το σώμα της όσο και την εκφραστικότητα της.

Η ερμηνεία της της χάρισε το Βραβείο Β' Γυναικείου Ρόλου από την Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου. Κάπως έτσι, η ηθοποιός Βούτηξε στα Βαθιά της 7ης Τέχνης, ενώ πριν από μερικά χρόνια βρέθηκε στο Βερολίνο για τις ανάγκες μιας διαδικτυακής κωμικής σειράς του ΖDF. Ακόμη, είχε την τύχη να συμμετάσχει και στον τρίτο κύκλο της βρετανικής σειράς «The Durrels», στον οποίο ξεχώρισε επίσης με την ερμηνεία της.

Οσον αφορά στο θέατρο, η Ελλη βρέθηκε στον θίασο της παράστασης «Στέλλα Κοιμήσου», η οποία ανέβηκε επί τρία χρόνια και οι παραστάσεις της ήταν sold out, αλλά και στον μονόλογο «Ο Ευαγγελισμός της Κασσάνδρας», για τον οποίο κέρδισε μία υποψηφιότητα για το Βραβείο «Μελίνα Μερκούρη».

Την περασμένη σεζόν εμφανίστηκε στο πλευρό του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου στη θεατρική παράσταση «Ερωτευμένος Σαίξπηρ», υπό τη σκηνοθετική ματιά του Γιάννη Κακλέα, εντυπωσιάζοντας κοινό και κριτικούς. Ολα τα παραπάνω την οδήγησαν στο σήμερα, σε μία από τις πιο επιτυχημένες παραγωγές της μικρής οθόνης, να διαπρέπει και να Βλέπει το όνομα της να γίνεται εξώφυλλο και να συζητιέται. Η ίδια, πάντα προσεκτική στις δηλώσεις της και στον τρόπο που διαχειρίζεται τη δημοσιότητα, έχει αποκαλύψει πρόσφατα ότι ήταν να συμμετάσχει στη σειρά του ΟΡΕΝ «Κόκκινο Ποτάμι». «Ημουν σε μια άλλη τηλεοπτική παραγωγή και κάπως τελευταία στιγμή δεν προχώρησε η συνεργασία. Το έμαθαν από τον ΑΝΤ1 και με κάλεσαν. Ηταν να κάνω τον κεντρικό ρόλο στο "Κόκκινο Ποτάμι"...», αποκάλυψε η Ελλη και συνέχισε λέγοντας: «Ηταν να γίνει η συνεργασία, μα για λόγους πρακτικούς, σε συνδυασμό με έλλειψη συνεννόησης και πολλή πίεση χρονική, δεν έκατσε», ανέφερε.

Ακόμη, η πρωταγωνίστρια, στην ίδια συνέντευξη, μίλησε για τον έρωτα της ζωής της, τον Αργυρή Πανταζάρα, με τον οποίο πλέον δεν είναι μαζί αλλά συνεχίζει να αγαπά: «Με τον Αργύρη είμαστε σύντροφοι πολλά χρονιά, φίλοι αγαπημένοι, οικογένεια. Εχουμε χωρίσει αλλά είμαστε δύο άνθρωποι πολύ βαθιά ενωμένοι με ισχυρούς θεσμούς... Συγκινήθηκα πολύ όταν μου αφιέρωσε το Βραβείο "Χορν" και ένιωσα υπερήφανη πολύ νια εκείνον».

Ο Αργύρης Πανταζάρας θεωρείται ένας από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς της γενιάς του, με το ταλέντο του να έχει αναγνωριστεί στο θεατρικό σανίδι παίζοντας σε σπουδαία και κλασικά έργο και, τώρα, στην τηλεόραση.

Αργύρης Πανταζάρας

Ο Αργύρης Πανταζάρας πρωταγωνιστεί στην υπερπαραγωγή του ΟΡΕΝ «Κόκκινο Ποτάμι», εντυπωσιάζοντας με την ερμηνεία του και κατ' επέκταση με τον πρώτο τηλεοπτικό ρόλο που ενσαρκώνει. Χωρίς εμπειρία από τον μικρόκοσμο της TV, θα έλεγε κανείς ότι δεν τη χρειάζεται καθώς το ταλέντο του υπερτερεί των πάντων. «Παίζω τον Θεμιστοκλή Παυλίδη.

Τον αδελφό του Ιωάννη Παπαζήση, που επιστρέφει από τον πόλεμο με μετατραυματικό στρες και παλεύει με τα δικά του τραύματα. Επιστρέφει ο μακεδονομάχος στην πατρίδα και τη βρίσκει στα πρόθυρα ενός νέου πολέμου. Ο Μανούσος Μανουσάκης με εμπιστεύτηκε και όταν μου δείχνουν εμπιστοσύνη οι άνθρωποι θέλω να την επιστρέφω εις διπλούν. Είναι η πρώτη μου τηλεοπτική εμφάνιση γιατί δεν μου έχει ξαναγίνει πρόταση που να πληροί τις προδιαγραφές για να ασχοληθώ.

Υπάρχουν οι κατάλληλες συγκυρίες και με συγκινεί ως άνθρωπος ο Μανούσος Μανουσάκης. Κάνω τηλεόραση γιατί θέλω να με δουν οι άνθρωποι που δεν μπορούν να έρθουν σ' εμένα, στο θέατρο, θα πάω εγώ, λοιπόν, στο σπίτι τους. Η οικογένεια μου μένει στον Βόλο και ο παππούς μου και ο πατέρας μου θα μπορούν να με βλέπουν. Δεν μου δίνει χαρά το να είμαι αναγνωρίσιμος, διάσημος, αλλά το να έχω επαφή με τους θεατές και να με εκτιμούν», δήλωσε πρόσφατα σε συνέντευξη του.

Ο Αργύρης, άλλωστε, είναι ένας αντισυμβατικός σταρ που δεν λατρεύει τις φανφάρες αλλά προτιμά να εκφράζεται μέσα από την Τέχνη. Ποιος ξεχνά, άλλωστε, τη Βράβευση του με Βραβείο «Χορν» το 2016 και το ότι δώρισε τα χρήματα που συνόδευαν το βραβείο σε αστέγους και μετανάστες. Συνεχίζοντας τη σπουδαία πορεία του, μετά τον Φεβρουάριο θα συμμετάσχει για πρώτη φορά σε μιούζικαλ, στο «Σικάγο», ενώ τον Μάιο θα ανέβει η πρόταση-παράσταση, σε δική του σύλληψη και σκηνοθεσία, που χρηματοδοτήθηκε από το υπουργείο Πολιτισμού με την ομάδα Momentum.

Πηγή tv kous kous

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved