GNTM: Η κοπέλα που αποχώρησε και τα άσχημα σχόλια: «Δεν μπορείς να γίνεις ποτέ σου μοντέλο»
Media

GNTM: Η κοπέλα που αποχώρησε και τα άσχημα σχόλια: «Δεν μπορείς να γίνεις ποτέ σου μοντέλο»

GNTM: Η δοκιμασία αποχώρησης που παρακολουθήσαμε στο ριάλιτι μοντέλων το βράδυ της Τρίτης (5/11) ήταν διαφορετική από τις προηγούμενες.

Πιο συγκεκριμένα, πέρασε σε διαφορετική διάσταση, καθώς ο μάγος Alexis προσάρμοσε 3 μαγικά illusions σε 3 διαφορετικά φωτογραφικά σετ με φωτογράφο τον Στέφανο Παπαδόπουλο:

Την ισορροπία σε σπαθί για τα Mad Max κορίτσια, τη δημιουργία χιονοθύελλας για τις παγωμένες βασίλισσες και την αιώρηση με μπαλόνια για τα πολύχρωμα Harajuku Girls.

Να σημειωθεί πως η Κέισι είχε το πλεονέκτημα και κλήθηκε να μοιράσει στις συμπαίκτριές της τα τρία concepts, αλλά και να αφαιρέσει δύο λεπτά από μια ανταγωνίστρια της.

Ποια κορίτσια έφτασαν στο πλατό του GNTM 2 με λάθος ψευδαίσθηση και ποια εξαφανίστηκε ως δια μαγείας από τον διαγωνισμό μετά και την ετυμηγορία των κριτών, οι οποίοι απογοητεύτηκαν εντελώς βλέποντας τη φωτογραφία της;

Η Βίκυ Καγιά μάλιστα είπε μεταξύ άλλων στην παίκτρια που αποχώρησε:

«Δεν μπορείς ποτέ σου να δουλέψεις σε αυτή τη δουλειά, δεν μπορείς να γίνεις ποτέ σου μοντέλο, δεν θα σε κλείσει ποτέ κανείς για δουλειά, ποτέ! Είναι τόσο απλό!

Κανένα styling, κανένα μοντέλο. Λυπάμαι. Έχει δίκιο ο Δημήτρης. Μήπως αυτό το σώμα είναι στον λάθος άνθρωπο;».

Στη gallery που ακολουθεί θα δείτε ποια κοπέλα έφυγε από το παιχνίδι:

Δείτε τα σχετικά βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved