Άγριες Μέλισσες: Το spoiler της σειράς άφησε άφωνο το Πρωινό! (video+photos)
Media

Άγριες Μέλισσες: Το spoiler της σειράς άφησε άφωνο το Πρωινό! (video+photos)

Άγριες Μέλισσες: Τα αποκλειστικά πλάνα που εξασφάλισε το Πρωινό από το αποψινό επεισόδιο της συγκλονιστικής σειράς του ΑΝΤ1 άφησε με το στόμα ανοιχτό όλο το πάνελ και φυσικά και την παρουσιάστρια!

Το spoiler που αποκαλύφθηκε στον αέρα της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1 πραγματικά σόκαρε τους συντελεστές του Πρωινού οι οποίοι άρχισαν να ξεδιπλώνουν σιγά σιγά, όπως θα κάνουν απόψε και οι τηλεθεατές, το κουβάρι της ιστορίας και ενός ένοχου μυστικού που τελικά βγαίνει σιγά σιγά στην επιφάνεια.

Χθες παρακολουθήσαμε το τρυφερό φιλί του Κυπραίου στη Λενιώ και απόψε θα δούμε ένα απόσπασμα από το παρελθόν που φωτίζεται και μαζί του τα μυστικά φωτίζονται και τα μυστικά που κρατούσαν καλά κρυμμένα μέσα τους, για χρόνια, ο Μιλτιάδης και ο Δούκας…

Η αποκάλυψη πραγματικά σόκαρε τους συντελεστές του Πρωινού και κυρίως τον Άρη Καβατζίκη και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο που έμειναν άφωνοι όταν κατάλαβαν ποιο ήταν το ζευγάρι που ξαφνικά εμφανίζεται στις οθόνες μας.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα παρουσιάστηκαν στο Πρωινό αλλά και την αντίδραση των συντελεστών του μετά τις αποκαλύψεις...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved