Ο Γ. Κουκουράκης στο gossip-tv: «Ο Κωνσταντής είναι μια βόμβα που θα σκάσει και θα τα ρημάξει όλα»
Media

Ο Γ. Κουκουράκης στο gossip-tv: «Ο Κωνσταντής είναι μια βόμβα που θα σκάσει και θα τα ρημάξει όλα»

O Γιάννης Κουκουράκης είναι ένα από τα πρόσωπα της φετινής σεζόν, τα οποία έχουν ξεχωρίσει πολύ, καθώς πρωταγωνιστεί στο σήριαλ  «Άγριες Μέλισσες» που σκίζει. 

Ο Γιάννης, λοιπόν, ή αλλιώς «Κωνσταντής», μίλησε στο gossip-tv.gr για τη σειρά του ΑΝΤ1 και εξομολογήθηκε γιατί πιστεύει ότι έχει τόσο μεγάλη απήχηση στο τηλεοπτικό κοινό. Ο δημοφιλής ηθοποιός μας περιέγραψε τον ήρωά του και αποκάλυψε τι έχουμε να περιμένουμε τόσο από εκείνον όσο και από την πλοκή του έργου.

Δε μιλήσαμε, όμως, μόνο για δουλειά και ρόλους. Η αλλαγή της εξωτερικής του εμφάνισης, οι θαυμάστριες και τα μηνύματα που λαμβάνει στο Instagram, ο ελεύθερος χρόνος του και οι φήμες που τον ήθελαν σε σχέση με την Κατερίνα Γκαγκάκη, αλλά και το ότι ο κόσμος τον φωνάζει «Κωνσταντή» έπεσαν στο τραπέζι της συζήτησής μας κι εκείνος απάντησε σε όλα cool κι ακομπλεξάριστα.

Ο Γιάννης Κουκουράκης στο gossip-tv.gr

-Έγινε η επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Όποιος θέλει να χωρίσει να σηκώσει το χέρι του» που παίζεται στο Θέατρο Ήβη. Πώς ήταν;

Πολύ όμορφα! Είναι τρεις εβδομάδες μετά και πλέον έχουμε ζεσταθεί. Ο κόσμος είχε πολύ ωραία ενέργεια κι ήταν φίλοι από κάτω και συνάδελφοι που έχω να τους δω καιρό. Ήταν μια ωραία ευκαιρία να δούμε και κάποιους γνωστούς και φίλους και να τα πούμε.

-Πώς έγινε η πρόταση για να συμμετάσχεις στο πρώτο θεατρικό έργο του Γιώργου Καπουτζίδη;

Ο Γιώργος είδε διάφορα άτομα για τον συγκεκριμένο ρόλο κι έτυχε να ταιριάζω εγώ περισσότερο.

-Πόσα castings πέρασες; Γιατί στις «Άγριες Μέλισσες» πέρασες επτά!

Εδώ πέρασα ένα! Ένα και καλό!

-Στις «Άγριες Μέλισσες» γιατί σε ταλαιπώρησαν έτσι;

Φαντάζομαι ήταν η διαδικασία τέτοια. Επειδή ο «Κωνσταντής» είναι κι ένας δύσκολος ρόλος θέλανε να βρουν τον άνθρωπο που να είναι ο πιο κατάλληλος, οπότε το έψαχναν αρκετά. Κάποιοι άλλοι ρόλοι ήταν ίσως πιο ξεκάθαροι.

-Εσύ γιατί πιστεύεις ότι οι «Άγριες Μέλισσες» σημειώνουν τόσο μεγάλη επιτυχία;

Είναι μια ειλικρινής δουλειά, δεν έχει καρικατούρες αλλά αληθινούς χαρακτήρες. Ένας ήρωας δηλαδή μπορεί να γίνει και καλός και κακός. Δε νομίζω ότι το γεγονός ότι είναι μια σειρά εποχής αποτελεί δέλεαρ. Είναι οι χαρακτήρες και το ότι μπορείς να ταυτιστείς με κάποιον. Είναι πολύ μεγάλη επιτυχία να λένε «O Κωνσταντής, η Λενιώ» κι όχι «Αυτός που κάνει τον γιο του τάδε ή ο δάσκαλος». Όταν ο ρόλος αποκτά όνομα σημαίνει πως ο θεατής έχει ταυτιστεί με το έργο και την ιστορία. Πλέον σε χαιρετάνε με το όνομα του ρόλου σου. Δε με φωνάζουν Γιάννη στο δρόμο αλλά Κωνσταντή. Αυτό είναι μεγάλη επιτυχία για τη δουλειά, διότι σημαίνει ότι έχει αγγίξει τον κόσμο.

-Σε ενόχλησε ποτέ αυτό; Το να σε αποκαλούν «Κωνσταντή» κι όχι Γιάννη;

Όχι! Ο άλλος δεν είναι υποχρεωμένος να σε ξέρει με το αληθινό σου όνομα, αφού βλέπει τον «Κωνσταντή». Κι εγώ το κάνω.

-Ποιος είναι στ’ αλήθεια ο «Κωνσταντής»;

Ο «Κωνσταντής» είναι μια βόμβα που θα σκάσει και θα τα ρημάξει όλα! Είναι ένας χαρακτήρας που είναι γραμμένος σκληρά αλλά και αθώα μαζί. Είναι σαν ένα παιδί που μπορεί να γίνει πολύ πρόσχαρο και πολύ επιθετικό παράλληλα. Όχι επειδή έχει ψυχολογικά, αλλά επειδή ήταν η εποχή τέτοια. Οι άνθρωποι ήταν σκληροί και χωρίς διεξόδους. Επίσης, το ότι διαδραματίζεται σε ένα χωριό η ιστορία παίζει ρόλο.

-Είπες ότι ο ήρωάς σου είναι μια βόμβα που θα σκάσει. Τι εννοείς;

Το ότι δε βιώνει την αγάπη από τον πατέρα και τη μητέρα του, το ότι γίνεται ηθικός αυτουργός με το ζόρι σε έναν φόνο, το ότι ξέρει κάποια μυστικά που θα βγουν στην πορεία, τον κάνουν να εγκλωβίζεται μέσα σε μια φυλακή. Κι αυτός είναι ο λόγος που έχει βρει διέξοδο στο ποτό.

-Η σχέση του με τη «Βιολέτα» έχει κλονιστεί.

Ναι!

-Η Θεοφανία Παπαθωμά είπε ότι θα υπάρξει μια πάρα πολύ σκληρή σκηνή. Είναι σκηνή μεταξύ του «Κωνσταντή» και της «Βιολέτας»;

Όχι ακριβώς! Το έχω διαβάσει και ξέρω σε τι αναφέρεται. Θα το δείτε σε πολύ λίγα επεισόδια και θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό.

-Έχεις παραδεχθεί ότι πέρασες casting όχι μόνο για τον ρόλο του «Κωνσταντή».

Στην αρχή έβλεπαν όλους για όλα και ήθελαν να δουν ποιος ταιριάζει πού. Οπότε, όταν πηγαίνεις πρώτη φορά σε ένα δοκιμαστικό θα σου δώσουν 2-3 ρόλους να δοκιμάσεις κι αν ταιριάζεις σε κάποιον παίρνεις αυτόν.

-Τελικά είσαι ικανοποιημένος με τον «Κωνσταντή»;

Πάρα πολύ! Μου αρέσει πάρα πολύ! Έχει κάτι εκρήξεις και κάτι δυναμικές που μου αρέσουν. Αυτός ο άνθρωπος με το που τον ακουμπάς εκρήγνυται. Είναι στα όρια του.

-Τι άλλο να περιμένουμε από αυτή τη σειρά;

Έχω διαβάσει ένα μεγάλο αριθμό επεισοδίων και μπορώ να σου πω ότι γίνονται συνεχώς ανατροπές. Θα συμβούν γεγονότα που κλονίζουν τους χαρακτήρες! Τα γεγονότα αυτά δε γίνονται για να γίνουν ώστε να μη χαθεί το ενδιαφέρον. Είναι όλα συμβατά με την ιστορία και των ηρώων και τη γενική ιστορία.

-Νιώθεις τυχερός που είσαι μέρος αυτής της σειράς;

Σίγουρα! Το να κάνεις μια δουλειά, στην οποία δίνεις την ψυχή σου και έχει μια τέτοια ανταπόκριση, είναι μια δικαίωση κόπων και επιλογών. Από ένα σημείο και μετά διαλέγεις πού θες να πας και καλό είναι να ξέρεις σε ποιες δουλειές θέλεις να είσαι.

-Τι άλλο οραματίζεσαι για τα επαγγελματικά σου;

Να κάνω δουλειές που με γεμίζουν όπως αυτές που κάνω τώρα. Γυρνάω στο σπίτι μου ευτυχισμένος με ψυχική και εγκεφαλική ηρεμία και δεν σιχτιρίζω την ώρα και τη στιγμή που δέχτηκα τη δουλειά, γιατί κι αυτό υπάρχει! Είναι μεγάλη ευτυχία αυτό! Το να είσαι ηθοποιός δε σημαίνει ότι είσαι πιο σημαντικός από κάποιον άλλον προς Θεού. Αλλά είναι μια δουλειά που δίνεις το «είναι» σου και δεν λες πάω να κάνω το 8ωρό μου και έχω το Σαββατοκύριακο. Δεν έχεις Σαββατοκύριακο, δεν έχεις 8ωρο. Πάντα μέσα στη μέρα δουλεύεις γι’ αυτό. Αφηγείσαι μια ιστορία και πρέπει να πείσεις τον άλλον ότι αυτό συμβαίνει και είναι και κάτι επίπονο.

Τον γνωρίσαμε έτσι αλλά πλέον έχει άλλο look
-Συνήθισες τον εαυτό σου με τη νέα του εικόνα. Πάνε τα μακριά μαλλιά και τα μούσια.

Το συνήθισα και μου αρέσει! Δεν ξέρω αν θα υιοθετήσω αυτό το look μετά, αλλά η αλήθεια είναι ότι το μακρύ μαλλί θα το ήθελα στη ζωή μου αλλά είναι πολύ δύσκολο για τη δουλειά.

-Οι θαυμάστριές σου πώς σε προτιμάνε; Πώς θέλουν τον Γιάννη;

Και με τα δύο. Μου έχουν πει καλύτερο αυτό το look, αλλά υπάρχουν και απόψεις που προτιμούν το άλλο μου look.

-Κατά πόσο αυξήθηκαν οι followers σου στο Instagram μετά την προβολή της σειράς;

Αυξήθηκαν κατά πολύ. Δεν ξέρω να σου πω ποσοστό, γιατί ναι μεν έχω μια καλή σχέση με τα social media αλλά όχι και την καλύτερη.

-Λαμβάνεις μηνύματα από τον κόσμο;

Ναι. Μου λένε θετικά λόγια για τον ρόλο και τη δουλειά μου κι αυτό με ευχαριστεί. Μακάρι να μπορούσα να απαντήσω στον καθένα ξεχωριστά!

-Σε φλερτάρουν στα social media;

Ναι!

-Και πώς απαντάς;

Αναλόγως την περίσταση.

-Έχεις ενδώσει;

Όχι! Είμαι καλυμμένος με αυτά που έχω. Επίσης δουλεύω πάρα πολύ! Από την άλλη είναι και λίγο περίεργο να σου στέλνουν στα social. Αν δεν το έχεις πολύ με το ιντερνετικό είναι περίεργη φάση.

-Τι σου έχουν στείλει;

Πολλά. Έχω λάβει και sexy φωτογραφίες.

-Χρόνο μέσα σε όλα αυτά που κάνεις βρίσκεις;

Το παλεύω πάρα πολύ, γιατί αυτό μου φέρνει και ισορροπία. Η δουλειά είναι δουλειά κι η ζωή είναι ζωή κι αυτό είναι αρχή μου. Βέβαια, δεν έχω όσο χρόνο θα ήθελα, αλλά επειδή η σειρά και το θέατρο είναι σαν το δεύτερο και το τρίτο μου σπίτι αντίστοιχα περνάω πολύ καλά. Δυστυχώς, όμως, με κάποιους φίλους μου συμβιβαζόμαστε πια γιατί οι ρυθμοί είναι τέτοιοι που καμιά φορά περνά ο καιρός και έχω να τους δω 2-3 εβδομάδες και δεν το καταλαβαίνω.

-Γιάννη Κουκουράκη βάλε το χέρι στην καρδιά και πες μου, έχεις υπάρξει σύντροφος με την Κατερίνα Γκαγκάκη.

Με το χέρι στην καρδιά θα σου απαντήσω ότι δεν μιλάω ποτέ για τα προσωπικά μου (Γέλια). Θεωρώ ότι προσωπική ζωή, φίλοι και οικογένεια είναι μια σφαίρα που την έχω τόσο ψηλά που δεν την αγγίζει κανείς. Άλλωστε, ποτέ δεν πούλησα τη ζωή μου!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved