Globetrotters: Οι νέοι προορισμοί και οι περιπέτειες που θα φέρουν τρελό γέλιο
Media

Globetrotters: Οι νέοι προορισμοί και οι περιπέτειες που θα φέρουν τρελό γέλιο

Globetrotters:Οι 6 Globetrotters αφήνουν πίσω τους το Χιούστον, το Πεκίνο και το Μπαλί και ξεκινούν για τους νέους τους προορισμούς!

Ο Χρήστος με τον Παντελή, από την τροπική ζέστη του Χιούστον, προσγειώνονται στην Ισλανδία, τη χώρα της φωτιάς και του πάγου. Εκεί προσπαθούν να αποδείξουν ότι αξίζουν να γίνουν Βίκινγκς, δοκιμάζουν περίεργα παραδοσιακά φαγητά και στο τέλος επισκέπτονται ένα ηφαίστειο, που μεγάλο μέρος του βρίσκεται κρυμμένο κάτω από παγετώνα, ώστε να φέρουν στον Πέτρο Πολυχρονίδη… πάγο.

Η Αντελίνα και ο Χάρης βρίσκονται στο Λας Βέγκας και προσπαθούν να βρουν και να παντρέψουν ένα ζευγάρι αγνώστων. Ή μήπως να ανανεώσουν οι ίδιοι τους γαμήλιους όρκους τους στο Little White Chapel; Στη συνέχεια περιπλανιούνται στην έρημο Μοχάβε, ώστε να βρουν και να φέρουν αγκάθι από κάκτο.

Στην Μπανγκόκ, ο Στέλιος με τον Μιχαήλ-Άγγελο «απολαμβάνουν» ένα παραδοσιακό μασάζ με σφαλιάρες, παίζουν έναν αγώνα τυφλού μουάι τάι και η αποστολή αντικειμένου αποδεικνύεται «βρωμοδουλειά», καθώς πρέπει να πάρουν περιττώματα ελέφαντα, αφού πρώτα τους...κάνουν μπάνιο στη λίμνη!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved