Άγριες Μέλισσες: Ο Μελέτης είναι αποφασισμένος να φτάσει μέχρι τέλους τον έρωτά του με την Πηνελόπη
Media

Άγριες Μέλισσες: Ο Μελέτης είναι αποφασισμένος να φτάσει μέχρι τέλους τον έρωτά του με την Πηνελόπη

Άγριες Μέλισσες: O Μελέτης βγάζει όλα του τα συναισθήματα για την Πηνελόπη.

Η ελληνική τηλεόραση βρήκε τον απόλυτο...κακό της και οι τηλεθεατές έναν ήρωα που λατρεύουν να μισούν! Ο Μελέτης από τις «Αγρι­ες Μέλισσες», ο ηθοποιός Γιώργος Γεροντιδάκης, μίλησε για τον ρό­λο που ενσαρκώνει στη δημοφιλή σειρά του ΑΝΤ1, έναν ρόλο που θυμίζει εκείνους τους οποίους υποδυόταν ο Ανέστης Βλάχος στις παλιές ελληνικές ταινίες.


«Ο Μελέτης δεν είναι το τσιράκι του Δούκα επειδή του δίνει τροφή. Τον πι­στεύει, τον έχει σαν πατέρα του, όχι σαν αφεντι­κό. Είναι το πρότυπο του, γιατί πιστεύει ότι δαμάζει τη γη, τη ζωή, τους ανθρώπους, θέλει και γίνεται τα μάτια, τα αυτιά και ο λόγος του Σεβαστού. Γιατί τον θαυμάζει...» λέει ο ταλαντούχος Γιώργος Γε­ροντιδάκης στην espresso.

«Ας μην ξε­χνάμε ότι όλοι αυτοί οι ήρωες έχουν βγει από τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, από την αγριότητα της Κατοχής, από μια φρικτή εποχή, με πείνα, κακουχί­ες καi φτώχεια. Για να ζήσουν, πρέπει να δουλέψουν σκληρά με τα χέρια τους, να πράξουν κάτω από αντίξο­ες καιρικές συνθήκες, γιατί ανέσεις δεν υπάρχουν. Γι' αυτό ήταν και μια πατριαρχική κοινωνία. Μετρούσαν τα αντρικά χέρια, όχι τα γυναικεία. Η γυναίκα ήταν σε μειονεκτική θέση.

Γι’ αυτό και η Ελένη διαφέρει. Αυτά που σας λέω μου τα έχουν μεταφέρει από τις διηγήσεις τους και οι παππούδες μου, αλλά και συγγενείς μου από την Κρήτη. Ομως μη σας φαίνεται τόσο μα­κριά το 1958. Και τότε ξεπουλούσαν τη γη τους στους προύχοντες, ώστε να μπορέσουν να μετα­ναστεύσουν ή να επιβιώσουν. Και τώρα ξεπουλάμε τη γη μας στους ξένους, από τα χρέη και την οικονομική κρίση».

Στα άκρα για την Πηνελόπη

Είναι ερωτευμένος και φτάνει στα άκρα...

«Ο Μελέτης, όπως βλέπετε, λιώνει για την κόρη του Σεβαστού, την Πηνελόπη, αλλά ξέρει πως δεν θα του τη δώσουν για νύφη. Είναι βαθιά ερωτευμένος μαζί της. Την αγαπάει. Του δίνει αισιοδοξία και δύναμη στη ζωή του. Ομως όλες οι ερωτικές ιστορίες περνούν από διάφορες φάσεις, θα έλεγα ότι ο έρωτας σε φτάνει στα άκρα.

Βγαίνουν όλα τα συναισθήματα: πάθος, γλυκύτητα, οργή, ζήλια, κτητικότητα, απελπισία, χαρά. Δεν παύει όμως να είναι κινητήριος δύναμη. Χωρίς αυτόν, π ζωή είναι άδεια. Ετσι και ο Μελέτης είναι έτοιμος να περάσει από την αρχή ενός έρωτα και να τον φτάσει μέχρι τέλους».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved