Elif: Η Ζεϊνέπ ικετεύει την Αρζού να αποσύρει τη μήνυση – Θα αποφυλακιστεί ο Σελίμ; (Photos & Video)
Media

Elif: Η Ζεϊνέπ ικετεύει την Αρζού να αποσύρει τη μήνυση – Θα αποφυλακιστεί ο Σελίμ; (Photos & Video)

Ανατροπές στο σημερινό επεισόδιο της σειράς, Elif

Η Ζεϊνέπ πρόκειται να επισκεφθεί τον Σελίμ στη φυλακή. Πιστεύει πως ο Σελίμ έχει δικαίωμα να ξέρει όλα όσα συμβαίνουν στην οικογένεια. Η Μελέκ συμφωνεί μαζί της και η Ζεϊνέπ αναπολεί τις παλιές, καλές μέρες.

Συγκλονιστικές οι εξελίξεις στη σειρά, Εlif!

Η Ελίφ θέλει να ευχαριστήσει τον Γιουσούφ για το βιβλίο, που της χάρισε και εκείνος της δίνει μια συμβουλή. Στη φυλακή η Ζεϊνέπ δεν μπορεί να δει τον Σελίμ γιατί είναι στο ιατρείο. Η Ζεϊνέπ δεν αντέχει άλλο και πηγαίνει να δει την Αρζού. Την ικετεύει να αποσύρει τη μήνυση κατά του Σελίμ. Η Αρζού την κοροϊδεύει και της ξεκαθαρίζει πως δεν πρόκειται ποτέ να το κάνει αυτό.

Στο σχολείο η Μπερίλ και η Ελίφ θέτουν υποψηφιότητα για πρόεδρος της τάξης. Η Ελίφ κερδίζει παρά τις διαμαρτυρίες της Μπερίλ.

Συνταρακτικό ακόμα ένα νέο επεισόδιο!

Ο Μουράτ τηλεφωνεί στην Τουλάι και της λέει ψέματα πως ο Βεϊσέλ έκανε απόπειρα αυτοκτονίας. Η Τουλάι πηγαίνει να τον δει αλλά γίνεται έξαλλη όταν καταλαβαίνει πως πατέρας και γιος την εξαπάτησαν. Προσπαθεί να φύγει αλλά ο Μουράτ την εμποδίζει και της ζητάει να ακούσει αυτά που έχουν να της πουν.

Η Αρζού πηγαίνει στο σπίτι της Γκόντζα για να πάρει κάποια προσωπικά της αντικείμενα και ακούει τη φωνή της Ασουμάν. Η Ασουμάν μιλάει στο τηλέφωνο με την Γκόντζα και η Αρζού κρύβεται για να ακούσει. Η Αρζού καταλαβαίνει ότι η Γκόντζα είναι στο νοσοκομείο. Η Ασουμάν λέει ψέματα στον Ερκούτ σχετικά με την εγκυμοσύνη της Γκόντζα. Ο Ερκούτ αισθάνεται πως η Ασουμάν κάτι ετοιμάζει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved