Άγριες Μέλισσσες: Η Δρόσω έδωσε νέο spoiler για τη σειρά! (Video & Photos)
Media

Άγριες Μέλισσσες: Η Δρόσω έδωσε νέο spoiler για τη σειρά! (Video & Photos)

Η Δανάη Μιχαλάκη, η οποία υποδύεται τη Δρόσω στις Άγριες Μέλισσες μίλησε για το πώς πήρε το ρόλο στη σειρά, ένα αστείο περιστατικό κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, τη σκηνή που την είχε προβληματίσει αλλά και μας έδωσε και μία μικρή γεύση για το τι θα δούμε!

Αρχικά η «Δρόσω» είπε: «Για το κάστινγκ με βρήκαν μέσω facebook. Πέρασα μόνο δύο κάστινγκ και ήμουν η τελευταία ηθοποιός που κλείσανε. Τρελάθηκα μόλις άκουσα ότι είναι για σειρά εποχής. Με πήραν τηλέφωνο δύο μέρες πριν την πρώτη ανάγνωση και μου είπαν ότι με πήρανε για τη σειρά. Παρότι ήξερα ότι θα είμαι στις Άγριες Μέλισσες πήγα και δούλεψα το καλοκαίρι στη Σύρο.»

Όσο για το εάν έχει κάποιο κοινό χαρακτηριστικό με την Δρόσω, είπε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου: «Δεν έχω τίποτα κοινό με τη Δρόσω και αυτό είναι και το δέλεαρ ερμηνευτικά. Το μόνο κοινό είναι ότι και οι δύο έχουμε όνειρα…»

Και πρόσθεσε: «Θαυμάζω πολύ τον Νικηφόρο που έχει έρθει από το Παρίσι, η Δρόσω ενθουσιάζεται με αυτά. Στα γυρίσματα περνάμε φανταστικά. Έχω γελάσει με μια σκηνή που δεν την έχει δείξει ακόμα, γιατί άκουγα να γουργούριζαν οι κοιλιές των ηθοποιών. Η σκηνή που περίμενα ότι θα με προβληματίσει και θα με δυσκολέψει ήταν η σκηνή του φόνου. Αυτή η σκηνή μας πήρε περίπου 2.5 ώρες…»!

Τι αποκάλυψε για τη συνέχεια της σειράς; Ποια θα είναι η εξέλιξη του ρόλου της στις Άγριες Μέλισσες; Δείτε το αποκαλυπτικό βίντεο με τα όσα είπε αλλά και την gallery που ακολουθεί!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved