Αποκλειστικό: Κόκκινο Ποτάμι: Τα γυρίσματα στην Αγία Πετρούπολη και οι αξέχαστες ιστορίες (photos)
Media

Αποκλειστικό: Κόκκινο Ποτάμι: Τα γυρίσματα στην Αγία Πετρούπολη και οι αξέχαστες ιστορίες (photos)

Κόκκινο Ποτάμι: Η νέα σειρά του Μανούσου Μανουσάκη συνεχίζει να κερδίζει το στοίχημα της τηλεθέασης.

Μια σειρά βασισμένη σε αληθινά γεγονότα.

Μια συγκλονιστική ιστορία αγάπης. Μια σκληρή εποχή που χάραξε τη μνήμη και τη ζωή εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων. Μια τηλεοπτική παραγωγή κινηματογραφικών προδιαγραφών που ταξίδεψε για γυρίσματα σε περισσότερες από 15 πόλεις σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Πολλά ήταν τα γυρίσματα που έγιναν και στην Αγία Πετρούπολη. Είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη και πολιτιστική πρωτεύουσα της Ρωσίας.

Χαρακτηριστικό της πόλης είναι οι «λευκές νύχτες» του Ιουνίου. Ο ουρανός φαίνεται να μη σκοτεινιάζει ποτέ τις νύχτες εκείνες - φαινόμενο που οφείλεται στη θέση της Αγίας Πετρούπολης κοντά στον Αρκτικό Κύκλο. Αυτοί είναι οι δύο κύριοι λόγοι που επέλεξαν να κάνουν γυρίσματα στην Αγία Πετρούπολη τον Ιούνιο.

Ήθελαν την μοναδική ομορφιά της πόλης και φυσικά να έχουν όση μέρα μπορούν για γυρίσματα, δηλαδή 20 ώρες το εικοσιτετράωρο. Αυτό είχε ένα επακόλουθο. Επειδή δεν χωρίζονταν η μέρα σε νύχτα και μέρα κάποιες μέρες κοιμόντουσαν στις 6 το απόγευμα για να ξυπνήσουν στις 12 τα μεσάνυχτα, να είναι στο χώρο γυρίσματος στις 2:00 το πρωί.

Άλλες μέρες στις 4:00 το πρωί και άλλες στις 5:00 το πρωί. Γιατί αυτές οι μυστήριες ώρες εφόσον έχει μέρα σχεδόν 24 ώρες; Γιατί, η πόλη δεν κοιμάται ποτέ. Άλλοι γλεντάνε την «ημέρα» και άλλη την μέρα που θα νόμιζαν ότι είναι νύχτα. Έκαναν γυρίσματα σε ώρες που βόλευαν σε σχέση με την κίνηση της πόλης.


Δείτε αποκλειστικές φωτογραφίες από τα γυρίσματα


Μικρές Ιστορίες από τα γυρίσματα όπως μας τις περιέγραψαν


Την πρώτη φορά που πήγαν στην Ρωσία για ρεπεράζ σταμάτησαν στο χώρο του KYRILL. Είναι ο συλλέκτης όπλων εποχής, αυτοκινήτων εποχής, κάρα καρότσες εποχής, πολεμικά οχήματα. Έκανε δαιμονισμένο κρύο και όταν τελείωσαν την δουλειά, τους κάλεσε να πιου ένα ποτό για να ζεσταθούν στο σπίτι του.


Του έκαναν δώρο Ελληνικό έξτρα παρθένο βιολογικό ελαιόλαδο και ο ΚΥΡΙΛΛ τους έδωσε ένα πεντόκιλο από το θεσπέσιο ποτό που έφτιαχνε μόνος του. Όταν γυρίσαν για γυρίσματα Ιούνιο 2019 (είχαν επιλέξει την Αγία Πετρούπολη) η κυρία Μαρία Ξυνοπούλου που έκανε την οργάνωση παραγωγής στην Ρωσία τους ζήτησε να περάσουν να πουν ένα γεια στον ΚΥΡΙΛΛ πριν πάρουν το τραίνο για την Αγ. Πετρούπολη. Πέρασαν μοναδικά.

Την πρώτη φορά που πήγαν στην Ρωσία για ρεπεράζ σταμάτησαν στο χώρο του KYRILL

Έδωσε και ένα μπουκάλι ρακί στην κυρία Ξυνοπούλου για να παίξει στην σειρά. Όπως και έγινε. Ο ηθοποιός που κάνει τον μεθυσμένο κρατάει το θεσπέσιο ποτό του ΚΥΡΙΛΛ. Ο ΚΥΡΙΛΛ έχει ένα μοναδικό τατουάζ. Όταν παντρεύτηκε η κόρη του της έκανε δώρο το τατουάζ που έχει στο μπράτσο του.

Το μπουκάλι ρακί που τους έδωσε για το γύρισμα

Είναι η πρώτη ζωγραφιά που του χάρισε όταν ήταν στο νηπιαγωγείο. Την κράτησε για να κάνει τατουάζ όταν θα παντρευόταν κάποτε στο μέλλον. Αυτός ο συλλέκτης όπλων, πολεμικών οχημάτων αυτοκίνητα εποχής και καρότσες είναι από τους πιο ευαίσθητους και φιλόξενους άντρες που έχουν γνωρίσει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved