Έλα στη θέση μου: Το αδιέξοδο και το φιλί που δεν περιμέναμε (Photos)
Media

Έλα στη θέση μου: Το αδιέξοδο και το φιλί που δεν περιμέναμε (Photos)

Έλα στη θέση μου: Όσο και αν προσπαθεί η Ρενάτα να κρύψει τις συναντήσεις της με τον Μάρκο, ο Αχιλλέας αρχίζει να την υποψιάζεται. 

Παράλληλα, η Φαίη καβγαδίζει με τον Μίμη και τον Ζαχαρία με αποτέλεσμα ο πρώτος να παραιτηθεί και ο δεύτερος να απολυθεί.

Εν τω μεταξύ, η Μαρίνα φιλάει τον Βλάση, ενώ ο Σήφης, με τη βοήθεια του Αχιλλέα, προσπαθεί να βοηθήσει τον Λεωνίδα και τη Φλωρετα να τα βρουν.

Η Σύλβια βρίσκεται σε αδιέξοδο με τη χρηματοδότηση των συσσιτίων της και παίρνει μια δύσκολη απόφαση.

Σε αδιέξοδο, όμως, βρίσκεται και η Φαίη εν όψει του Διοικητικού Συμβουλίου της Sofo καθώς ψάχνει να βρει συμμάχους.

Έτσι, κάνει μία ύστατη, πονηρή προσπάθεια να καταφέρει να πάρει τον Δαμιανό με το μέρος της.

Την ίδια ώρα, στην αυλή, η Μαρίνα ακούει, τον Θοδωρή να λέει ότι ο Βλάσης είναι τσιμπημένος μαζί της. Ο Θοδωρής, όμως, δεν αποκαλύπτει ακόμη σε κανέναν πως αγόρασε ένα πολύτιμο κόσμημα από τη Μαρίνα. Εκείνη, από την άλλη, πλησιάζει τον Βλάση και έχοντας πάρει θάρρος από όσα άκουσε προηγουμένως τον φιλάει, ξαφνιάζοντας τον.

Παράλληλα, η κατάσταση ανάμεσα στον Λεωνίδα και στη Φλωρέτα είναι ακόμη τεταμένη και όλοι προσπαθούν να τους βρουν έναν δίαυλο επικοινωνίας. Μέσα σε αυτούς είναι και ο Ζούβας, ο οποίος μιλάει στον Λεωνίδα προσπαθώντας να τον πείσει να κάνει ακόμη μία προσπάθεια να προσεγγίσει τη Φλωρέτα.

Λίγη ώρα αργότερα, η Ρενάτα αποφασίζει να επισκεφθεί ακόμη μία φορά κρυφά από τον Αχιλλέα τον Μάρκο. Φτάνει στο σπίτι του τελευταίου, αλλά έκπληκτη διαπιστώνει πως εκεί βρίσκεται και ο σύζυγος της.

Η Ρενάτα βλέπει εγκαίρως τον Αχιλλέα και καταφέρνει να κρυφτεί.

Αφού γλιτώνει τη συνάντηση με τον νεαρό, προσπαθεί να πείσει τον Μάρκο να μην επενδύσει στη Sofo για να μειώσει τις πιθανότητες να μάθει ο Αχιλλέας τα ψέματα της. Παράλληλα, η Φαίη είναι έξαλλη που ήξεραν όλοι εκτός από αυτήν για τη δραματική σχολή που θέλει να σπουδάσει ο Βλάσης και τα βάζει με τον Μίμη.

Η συμπεριφορά της αναγκάζει τον νεαρό να παραιτηθεί. Εκείνη, όμως, που παίρνει κατάκαρδα την παραίτηση του είναι η Λατάνια.

Από την άλλη, ο Δαμιανός μαθαίνει πως η Φαίη έβαλε τη Ζωγραφιά να τον παρακολουθεί και ενθουσιάζεται.

Τότε αποφασίζει να επισπεύσει τον γάμο τους. Την επόμενη μέρα ο Μάρκος πηγαίνει στην αυλή προκειμένου να συστηθεί και να γνωριστεί με τον Βλάση και τον Λεωνίδα.

Η Ρενάτα, όμως, καταφέρνει και αποφεύγει ξανά την τελευταία στιγμή τη συνάντηση μαζί του, αν και η συμπεριφορά της οδηγεί τον Αχιλλέα να την υποψιάζεται πως κάτι κρύβει.

Παράλληλα, ο Σήφης διαπιστώνει πως ο γάμος της Φλωρέτας και του Λεωνίδα οδηγείται στην οριστική ρήξη και αναλαμβάνει να σώσει τη σχέση τους.

Εν τω μεταξύ, ο Μίμης αλλάζει γνώμη για την παραίτηση και επιστρέφει στη Sofo κάνοντας έκπληξη σε όλους και ειδικά στη Λατάνια, ενώ την ίδια στιγμή η Φαίη βλέπει τον Βλάση να κάνει πρόβες για τη δραματική σχολή με τη βοήθεια της Σύλβιας.

Ο Σήφης μαζί με τον Αχιλλέα οργανώνουν ένα σχέδια για να φέρουν κοντά τη Φλωρέτα και τον Λεωνίδα για να τους κάνουν να αφήσουν στο παρελθόν όσα τους χώρισαν τις τελευταίες μέρες.

Οι δυο τους βάζουν εφαρμογή το σχέδιο, το οποίο είναι να κάνουν τη Φλωρέτα να πιστέψει πως ο Λεωνίδας είναι άρρωστος και τη χρειάζεται.

Εκείνη ανησυχεί πολύ για την υγεία του άντρα, αλλά γρήγορα αντιλαμβάνεται πως όλο αυτό στηρίζεται σε ένα ψέμα και γίνεται έξαλλη.

Παράλληλα, η Σύλβια προτείνει στη Φαίη έναν τρόπο για να ξεπεράσει τον Βλάση.

Λίγη ώρα αργότερα, η Φαίη έχει έναν καβγά με τον Ζαχαρία και εκείνος πάνω στον εκνευρισμό του τη βρίζει. Η αντίδραση της, όμως, είναι άμεση, καθώς του ανακοινώνει ότι απολύεται.

Σύμφωνα με το my tv ο Ζαχαρίας είναι σε αναμμένα κάρβουνα για αυτή την εξέλιξη και περιμένει να μάθει εάν ήταν η τελική της απόφαση.

Εν τω μεταξύ, η Ρενάτα όσο συνεχίζει να λέει ψέματα στον Αχιλλέα αγχώνεται μήπως αποκαλυφθούν οι συναντήσεις της με τον Μάρκο και καταλήξει σε διαζύγιο με τον Αχιλλέα.

Παράλληλα, η ίδια προσπαθεί να πείσει τον Μάρκο να αποσύρει τις επενδύσεις του από τη 5οίο και νομίζει ότι τα καταφέρνει.

Η Ρενάτα την επόμενη μέρα ζητάει από τη Φαίη να γίνει νέο ΔΣ, χωρίς όμως να υπολογίσει πως η τελευταία προτείνει στον Μάρκο να εμφανιστεί απρόσκλητος.

Όλοι τότε αναμένουν να μάθουν την απόφαση του Μάρκου για την εταιρεία, ενώ ο Αχιλλέας μαθαίνει πως η Ρενάτα γνωρίζει για την επίσκεψη του τελευταίου στην αυλή και του γεννιούνται πολλά ερωτήματα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved