X Factor: Η αποκάλυψη του Θεοφάνους για τον Σπανό: «Αυτή είναι η μοίρα των συνθετών… Ντροπή» (video)
Media

X Factor: Η αποκάλυψη του Θεοφάνους για τον Σπανό: «Αυτή είναι η μοίρα των συνθετών… Ντροπή» (video)

X Factor: Μεγάλη συγκίνηση επικράτησε στο πλατό του τάλεντ σόου απόψε κατά το υπέροχο αφιέρωμα στον Γιάννη Σπανό που επιμελήθηκε ο Γιώργος Θεοφάνους για τον αγαπημένο συνθέτη. 

Οι διαγωνιζόμενοι του τάλεντ σόου του Open ερμήνευσαν στη σκηνή του X Factor τεράστιες επιτυχίες του αξέχαστου συνθέτη που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή πριν από λίγες ημέρες και φυσικά η ατμόσφαιρα φορτίστηκε ιδιαίτερα καθώς ήρθαν όλο και κάποιο τραγούδι του έχουμε σιγοτραγουδήσει.

Όλοι οι μέντορες και φυσικά και η παρουσιάστρια Δέσποινα Βανδή έδειχναν φανερά συγκινημένοι μετά από ένα τέτοιο μουσικό αφιέρωμα ενώ όταν πήρε τον λόγο ο Γιώργος Θεοφάνους ο οποίος ήταν και ο εμπνευστής αυτού του αφιερώματος το οποίο είχε προτείνει ανήμερα του θανάτου του Γιάννη Σπανού το βράδυ του προηγούμενου σόου, δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για κάποιους καλλιτέχνες.

Όπως είπε, κάποιοι από τους τραγουδιστές που γνώρισαν τεράστια επιτυχία με τα τραγούδια του Γιάννη Σπανού, όχι μόνο δεν πάτησαν στην κηδεία του στο Κιάτο αλλά έστειλαν με... κούριερ στεφάνια. "Ντροπή" είπε φανερά απογοητευμένος ο Γιώργος Θεοφάνους. Δείτε τι ακριβώς είπε ο γνωστός μουσικοσυνθέτης.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved