Μιχάλης Κεφαλογιάννης: Θύμα απάτης ο «μετρ» των εκπομπών υγείας - Τι λέει ο ίδιος (Video)
Media

Μιχάλης Κεφαλογιάννης: Θύμα απάτης ο «μετρ» των εκπομπών υγείας - Τι λέει ο ίδιος (Video)

Αλήθειες με τη Ζήνα: Επιτήδειοι «χρησιμοποίησαν» τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη για να διαφημίσουν... θαυματουργό προϊόν αδυνατίσματος.

Όλα ξεκίνησαν στα τέλη Ιουνίου, όταν κάποιοι επιτήδειοι χρησιμοποίησαν το όνομά του, προκειμένου να διαφημίσουν προϊόντα που στοχεύουν στην ταχεία απώλεια βάρους.

Ο δημοσιογράφος, Μιχάλης Κεφαλογιάννης, ενημερώθηκε άμεσα γι’ αυτό το γεγονός και απευθύνθηκε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για να βρεθεί από πού προέρχονται αυτές οι ιστοσελίδες και ποιοι τις ανεβάζουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το μεσημέρι της Παρασκευής (8/11), ο «μετρ των εκπομπών υγείας» βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και είπε πως σήμερα η υπόθεση βρίσκεται στον Εισαγγελέα.

«Ελπίζω η ελληνική δικαιοσύνη να κινηθεί με πιο γρήγορους ρυθμούς. Και το λέω αυτό, διότι εγώ είμαι ένας άνθρωπος που ασχολούμαι τόσα χρόνια με την υγεία και θα ήταν ανεύθυνο εκ μέρους μου να αφήσω έτσι αυτή την υπόθεση. Έγινα δέκτης κάποιων πληροφοριών από ανθρώπους που χρησιμοποίησαν αυτά τα προϊόντα και είχαν σοβαρές παρενέργειες στην υγεία τους», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved