Άγριες Μέλισσες: Η νύχτα πάθους για Λάμπρο και Λενιώ θα φέρει στο φως μια αναπάντεχη εξέλιξη! (Pics)
Media

Άγριες Μέλισσες: Η νύχτα πάθους για Λάμπρο και Λενιώ θα φέρει στο φως μια αναπάντεχη εξέλιξη! (Pics)

Άγριες Μέλισσες: Κι όμως ήρθε αυτή η στιγμή που το τηλεοπτικό κοινό περιμένει με λαχτάρα.

Η Λενιώ και ο Λάμπρος θα έρθουν ακόμη πιο κοντά και θα γίνει αυτό που χρόνια και οι δυο επιθυμούσαν. Συγκλονιστικά είναι τα επόμενα επεισόδια της σειράς.

Ο Νικηφόρος συνεχίζει να διεκδικεί με πάθος την Ασημίνα. Δεν δέχεται τον χωρισμό τους και παλεύει να της αλλάξει άποψη, ώστε να ξανασμίξουν και να παντρευτούν. Μια αιφνιδιαστική επίσκεψη του Δούκα στο σπίτι των αδελφών Σταμίρη προκαλεί ντόμινο ανατροπών.

Ο Δούκας έχει έρθει να ανακοινώσει στην Ελένη πως τόσο αυτός όσο και η γυναίκα του δίνουν τη συγκατάθεση τους στο ζευγάρι. Έτσι, πραγματοποιούνται οι επίσημοι αρραβώνες του Νικηφόρου και της Ασημίνας, που έχουν πλέον τις οικογένειες τους στο πλευρό τους!


Απουσία - μυστήριο


Ενώ το νεαρό ζευγάρι κάνει όνειρα για το μέλλον, η Ελένη απουσιάζει μυστηριωδώς από τη βραδιά των αρραβώνων. Και φυσικά σχολιάζεται έντονα από τους παρευρισκόμενους, οι οποίοι απορούν για το πού μπορεί να βρίσκεται... Κανείς δεν φαντάζεται ότι η Ελένη ζει την απόλυτη ευτυχία στην αγκαλιά του Λάμπρου!


Οι δυο ερωτευμένοι πετούν στα σύννεφα. Ο Λάμπρος όμως θα ανακαλύψει κάτι για την πρώτη νύχτα του γάμου της Ελένης και του Σέργιου, που θα τον βάλει σε σκέψεις. Ο Λάμπρος θα αντιληφθεί επίσης ότι ο Κυπραίος «πολιορκεί» την Ελένη. Δεν σκοπεύει να μείνει με σταυρωμένα χέρια και οι δύο αντίζηλοι οδηγούνται σε σύγκρουση...


Οι γυναίκες του χωριού έρχονται αντιμέτωπες με ένα άσχημο γεγονός. Ο Δούκας, την ίδια ώρα, μοιράζει αρμοδιότητες στον Νικηφόρο και στον Κωνσταντή. Ο Κωνσταντής αισθάνεται για μια ακόμα φορά αδικημένος και αντιδρά.


Ξεκαθάρισμα...


Οι ετοιμασίες για τον γάμο της Ασημίνας και του Νικηφόρου προχωρούν πυρετωδώς. Αν και αναγκάστηκε να αποδεχτεί τη νύφη της, η Μυρσίνη δεν είναι διατεθειμένη να το παίξει... χαρωπή πεθερά.

Ξεκαθαρίζει λοιπόν στην Ασημίνα τι σκέφτεται για τον γάμο του αγαπημένου της γιου. Ο Δούκας διαπιστώνει ότι τα σχέδια του κινδυνεύουν και αναγκάζεται να στραφεί στον Κυπραίο για βοήθεια.

Η Ανέτ και ο Νέστορας κάνουν τα πάντα για να μάθουν πώς βρέθηκε το σκουλαρίκι της Μυρσίνης στο δωμάτιο του Κυπραίου. Στο μεταξύ, παρασυρμένοι από τα συναισθήματα τους, ο Λάμπρος και η Ελένη έρχονται κοντά, χωρίς να αντιλαμβάνονται ότι ο Κυπραίος παρακολουθεί κάθε τους βήμα.

Την ίδια στιγμή, ακολουθώντας τις εντολές του Δούκα, ο Τόλλιας μεθοδεύει τρόπους για να διώξει οριστικά τον Λάμπρο από το χωριό.

Πηγή: Τηλέραμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved