Άγριες Μέλισσες: Το flashback που «καίει» τον Μιλτιάδη και η απίστευτη αποκάλυψη (video+photos)
Media

Άγριες Μέλισσες: Το flashback που «καίει» τον Μιλτιάδη και η απίστευτη αποκάλυψη (video+photos)

Άγριες Μέλισσες: Απίστευτες αποκαλύψεις για τη συνέχεια της αγαπημένης σειράς έκανε ο Μιλτιάδης, κατά κόσμον Γιώργος Γάλλος, όταν Το πρωινό βρέθηκε στο σετ  του χωριού Διαφάνι όπου γίνονται τα γυρίσματα. 

Η Φαίη Σκορδά και ο Άρης Καβατζίκης... πετάχτηκαν από το πλατό του Πρωινού και βρέθηκε στο διπλανό Διαφάνι για να συναντήσουν τους συντελεστές και να μιλήσουν μαζί τους.

Πρώτο... τσάκωσαν τον Μιλτιάδη, ο οποίος αποτελεί έναν σκοτεινό ήρωα της ιστορίας των Άγριων Μελισσών ο οποίος έχει καλά κρυμμένα μυστικά.

«Δεν θα μπορούσα να πω ‘όχι’ στις «Άγριες Μέλισσες». Χαίρομαι πραγματικά για τη συμμετοχή μου στη σειρά. Όταν φεύγεις από το πλατό, νιώθεις πλήρης» είπε ο Γιώργος Γάλλος μεταξύ άλλων ενώ σε ό,τι αφορά τον ρόλο του έκανε μία συγκλονιστική αποκάλυψη.

«Μέχρι να έρθει το flashback της προηγούμενης εβδομάδας όλα ήταν καλά» είπε και συνέχισε: «Αυτό το flashback μας έκαψε γιατί όλοι μού γύρισαν την πλάτη. Οι άνθρωποι που μου έλεγαν «Μιλτιάδη, τι γλυκός άνθρωπος που είσαι» τώρα άρχισαν να λένε «να και αυτός ίδιος με τους άλλους είναι»».

Όταν ρωτήθηκε τι μέλλει γενέσθαι με τον ρόλο του, ο Μιλτιάδης έκανε μία μεγάλη αποκάλυψη για τον χαρακτήρα που κανείς δεν περίμενε. Ο ηθοποιός είπε: «Θα επανορθώσω. Έρχονται κάποια επεισόδια που αποδεικνύουν ότι τελικά δεν ήταν εύκολη αυτή η απόφαση που πήρε ο Μιλτιάδης».

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του ηθοποιού.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved