Elif: Η Γκόντζα είναι στο νοσοκομείο και ο Σερντάρ μαθαίνει πως είναι έγκυος (Photos & Video)
Media

Elif: Η Γκόντζα είναι στο νοσοκομείο και ο Σερντάρ μαθαίνει πως είναι έγκυος (Photos & Video)

Συγκλονιστικές οι εξελίξεις στη σειρά, Elif

Ο Ουμίτ βρίσκεται σε δύσκολη θέση καθώς τον βλέπει ο Σερντάρ στον κήπο με την Αρζού. Ο Σερντάρ όμως προσποιείται πως τον βλέπει για πρώτη φορά. Η Αρζού λέει στον Σερντάρ πως η Γκόντζα είναι στο νοσοκομείο. Ο Σερντάρ πηγαίνει στο νοσοκομείο και μαθαίνει πως η Γκόντζα είναι έγκυος.

Συνταρακτικές οι εξελίξεις στο νέο επεισόδιο!

Παρά τις διαμαρτυρίες της Γκόντζα, ο Σερντάρ τη φροντίζει. Η Ασουμάν και ο Ερκούτ έχουν έναν καυγά για τα ψέματα της Ασουμάν. Η Ασουμάν του δείχνει τα χρήματα που της δίνει η Γκόντζα για τις πληροφορίες της και ο Ερκούτ της λέει πως δεν πρόκειται να ακουμπήσει αυτά τα βρώμικα χρήματα. Ο Μουράτ, η Τουλάι και η Μελέκ συζητούν για την κατάσταση του Βεϊσελ και τους ακούει ο Γιουσούφ.

Τι θα δούμε στη σειρά, Elif;

Δυσκολεύονται να βρουν δικηγόρο και ο Γιουσούφ τηλεφωνεί σε έναν φίλο του δικηγόρο και του ζητάει να βοηθήσει τον Βεϊσελ αλλά να μην αναφέρει πως εκείνος μεσολάβησε. Τώρα ο Βεϊσέλ έχει έναν δικηγόρο για να τον υπερασπιστεί. Ο δικηγόρος Ιλκέρ ενημερώνει τον Γιουσούφ σχετικά και καταλαβαίνουμε πως ο Γιουσούφ ήταν κάποτε δικηγόρος και μάλιστα πολύ καλός.

Η Αρζού εμπιστεύεται κάθε μέρα και περισσότερο τον Ουμίτ. Η Μπαχριγιέ είναι με τον Τζεβαχίρ στο νοσοκομείο και τον βοηθάει. Ο Τζεβαχίρ της ζητάει να επιστρέψει στη δουλειά για να ελέγξει αν όλα πάνε καλά. Η Μπαχριγιέ πηγαίνει στο εργαστήριο ραπτικής και διαπιστώνει πως η δουλειά συνεχίζεται από τις κοπέλες κανονικά και σύμφωνα με το πρόγραμμα. Η Αλιγιέ ανακοινώνει πως βρήκε χρήματα για τα έξοδα και τα προβλήματα, που αντιμετωπίζουν…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved