Σάκης Τανιμανίδης: «Είχα ένα θετικό άγχος στην αρχή για να τα πάει καλά η Χριστίνα στο “Voice”»
Media

Σάκης Τανιμανίδης: «Είχα ένα θετικό άγχος στην αρχή για να τα πάει καλά η Χριστίνα στο “Voice”»

Τη φετινή χρονιά ο Σάκης Τανιμανίδης μοιράζει μεγάλα χρηματικά ποσά μέσα από το «Boom!».

Ο παρουσιαστής και επιχειρηματίας μιλά για αυτό που θα του άρεσε περισσότερο αν συμμετείχε ως διαγωνιζόμενος στο συγκεκριμένο παιχνίδι, τι θα του λείψει περισσότερο από το “Survivor” και για τα πρώτα τηλεοπτικά βήματα της συζύγου του.


Φέτος ολοκληρώθηκε το ταξίδι του «Survivor» ή τουλάχιστον για την ώρα...
«Πολύ σωστά!».


Εσύ πώς νιώθεις για αυτό;
«Μου αρέσουν πολύ οι νέες περιπέτειες. Οπότε φέτος ξεκίνησε για εμένα μια νέα περιπέτεια με το «Βoom!», το οποίο είναι ένα πολύ διασκεδαστικό παιχνίδι γνώσεων και προχωράμε μέρα με τη μέρα».


Εσένα, αν συμμετείχες ως διαγωνιζόμενος, τι θα σε ιντριγκάριζε περισσότερο στο συγκεκριμένο παιχνίδι;
«Να κόψω το σωστό καλώδιο και να κερδίσω τα 50.000 ευρώ!».


Έχουμε λόγους να πιστεύουμε ότι θα δούμε μια συνέχεια του «Survivor» ή ένα «ΑΙΙ Stars»
«Όλα είναι πιθανά και τίποτα δεν είναι σίγουρο».


Από το «Survivor» τι θα σου λείψει περισσότερο φέτος;
«Θα μου λείψουν οι άνθρωποι. Όλα εκείνα τα άτομα που μοιραζόμασταν την ίδια εμπειρία εκεί στον Άγιο Δομίνικο. Είναι πολύ καλοί φίλοι, πολλούς από τους οποίους βλέπω τώρα στο «Βoom», γιατί είναι ίδια παραγωγή».


Στο «Voice» κάνει και η σύζυγός σου, Χριστίνα Μπόμπα, τα πρώτα της τηλεοπτικά βήματα. Εσύ πώς νιώθεις που τη βλέπεις σε αυτό;
«Έκπληκτος! Η Χριστίνα δεν είχε βγει ποτέ στο γυαλί και τώρα που τη βλέπω δεν πιστεύω κι εγώ πόσο καλά γράφει στην κάμερα. Είχα ένα θετικό άγχος στην αρχή για να τα πάει καλά...(θέλω πολύ να τα πάει καλά, είναι ο άνθρωπος μου) αλλά από τα πρώτα γυρίσματα είδα ότι έχει αντίληψη και συνδυάζει ιδανικά τη λάμψη με το μυαλό της, και μου έφυγε γρήγορα το άγχος. Είναι βέβαια άπειρη, αφού μόλις ξεκίνησε, θα μάθει πολλά, θα αποκτήσει περισσότερη άνεση και θα δούμε μια συνεχή βελτίωση μέχρι το τέλος της σεζόν».


Το «Survivor» έφερε στη ζωή σου και τον Αcun Ilicali. Ποια είναι η σχέση σας;
«Είναι ένας πολύ έξυπνος άνθρωπος, με αρκετά μεγάλο μέγεθος, τον οποίο μόλις γνωρίσεις συνειδητοποιείς ότι είναι ο πιο απλός άνθρωπος που έχεις συναναστραφεί. Ύστερα από τόσα χρόνια, η σχέση μας είναι πρωτίστως φιλική και μετά επαγγελματική»


Έχει επισκεφτεί το ΜΟΙ;
«Ναι, αυτό της Κωνσταντινούπολης. Του άρεσε πάρα πολύ ένα illusion με μία καρέκλα, όπου ο ένας φαίνεται μικρός και ο άλλος μεγάλος», είπε στο 7 μέρες tv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved