Μαρία Ναυπλιώτου: «Υπήρξα ανήσυχο παιδί και συνεχίζω» (Photos)
Media

Μαρία Ναυπλιώτου: «Υπήρξα ανήσυχο παιδί και συνεχίζω» (Photos)

Η Μαρία Ναυπλιώτου είναι νέο πρόσωπο στη σειρά «Λόγω τιμής» η οποία μπήκε στις καρδιές των τηλεθεατών τη δεκαετία του '90 και επέστρεψε στο σήμερα, «...20 χρόνια μετά» στον ΣΚΑΪ.

Η ηθοποιός υποδύεται την Αλεξάνδρα, μια γυναίκα που αγωνίζεται να διατηρήσει την οικογένεια της ευτυχισμένη.

Η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για την ηρωίδα της, για το αν είχε παρακολουθήσει τη σειρά στο παρελθόν και για τη θέση που κρατάς στην καρδιά της ο ρόλος της Γλαύκης από την «Αίθουσα του θρόνου».

Η Αλεξάνδρα είναι ευτυχισμένη;
«Είναι ένας άνθρωπος δοτικός. Αγαπά βαθιά τον άντρα της και το παιδί της. Θα κάνει ό,τι περνά από το χέρι της, για να βγει κι εκείνη αλλά και η οικογένεια της από το αδιέξοδο».


Είχατε παρακολούθησε στο παρελθόν τη σειρά;
«Κάποια επεισόδια, και ήξερα όλους τους ήρωες. Δούλευα πολύ και ήταν αδύνατο να την παρακολουθήσω. Εκείνη την εποχή δεν είχαμε την ευκολία του ίντερνετ. Και τώρα δουλεύω, αλλά βλέπω αργότερα τη σειρά».


Τώρα που γίνατε μέλος της οικογένειας του «Λόγω τιμής» πώς θα περιγράφατε αυτή τη διαδρομή;
«Με τους περισσότερους από τους βασικούς ήρωες είμαστε φίλοι. Βρεθήκαμε στη δουλειά άλλη μία φορά. Ήταν μια συνάντηση με ανθρώπους γνώριμους και αγαπημένους».


Μέσα στην καρδιά σας τι θέση κρατά η «Αίθουσα του θρόνου» και ο ρόλος της Γλαύκης;
«Η αλήθεια είναι τον πρώτο και τον πιο μεγάλο. Είχα την τεράστια τύχη να συμμετέχω σε μια δουλειά για την οποία είμαι πολύ υπερήφανη. Δουλέψαμε με κινηματογραφικούς όρους. Είμαι ευλογημένη που η σκηνοθέτις Πηγή Δημητρακοπούλου με επέλεξε να παίξω αυτό το ρόλο. Μαζί της έμαθα πολλά πράγματα και συναντήθηκα με ηθοποιούς πολύ υψηλού επιπέδου. Θρύλους στο θέατρο και στον κινηματογράφο». Γυρνούσαμε ενάμιση χρόνο για τα γυρίσματα. Έζησα ίσως και την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής μου, μέσα σε αυτό το σίριαλ. Κι είχα την τύχη να κάνω την είσοδο μου στον επαγγελματικό στίβο της υποκριτικής μέσα από αυτή τη δουλειά».


Υπήρξατε ανήσυχο παιδί;
«Ανήσυχη ήμουν και συνεχίζω. Απλά τώρα καταφέρνω αυτές τις ανησυχίες μου να τις διοχετεύω σε κανάλια που με βοηθούν να διαχειρίζομαι τη ζωή μου και τις συνθήκες καλύτερα», είπε στον Τηλεθεατή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved