Άγριες Μέλισσες: Σοκ στο Διαφάνι! Γυμνή στους δρόμους η Βιολέτα - Η σκηνή που θα σοκάρει το κοινό
Media

Άγριες Μέλισσες: Σοκ στο Διαφάνι! Γυμνή στους δρόμους η Βιολέτα - Η σκηνή που θα σοκάρει το κοινό

Άγριες Μέλισσες:Ο Κωνσταντής έχει δείξει από πολύ νωρίς πως είναι αδίστακτος και δεν υπολογίζει τίποτα

Έχει βάλει σκοπό να κάνει κακό στη Βιολέτα και το καταφέρνει στα επόμενα επεισόδια, καθώς τη διασύρει σε όλο το Διαφάνι.


Η Βιολέτα είναι μια γυναίκα η οποία παλεύει μόνη της. Η ζωή της έχει διχάσει τους ανθρώπους του χωριού, καθώς πολλοί είναι εκείνοι που θεωρούν πως η ηθική της δεν ταιριάζει με τα πιστεύω τους.

Ο Κωνσταντής, από την άλλη, είναι το αδύνατο σημείο της και παρά το γεγονός πως γνωρίζει πως είναι ύπουλος δεν μπορεί να του αντισταθεί. Αυτή, όμως, την αδυναμία πρόκειται να εκμεταλλευτεί ο γιος του Σεβαστού προκειμένου να την εκδικηθεί επειδή είναι δίκαιη απέναντι στον Μιλτιάδη και στην οικογένεια του.

Σύμφωνα με το Mytv ο Κωνσταντής βάζει σε εφαρμογή ένα σχέδιο με στόχο να διασύρει τη Βιολέτα σε όλο το χωριό. Το παράνομο ζευγάρι συναντιέται ξανά, αλλά αυτό το ραντεβού τους έχει την πιο τραγική κατάληξη. Ο Κωνσταντής κλέβει τα ρούχα της Βιολέτας και όταν εκείνη το αντιλαμβάνεται είναι πλέον αργά.

Η γυναίκα αναγκάζεται να τριγυρνάει στο χωριό γυμνή, φορώντας μόνο τα εσώρουχα της, και ρεζιλεύεται. Οι κάτοικοι του Διαφανίου την επικρίνουν σκληρό χωρίς όμως να γνωρίζουν τι πραγματικά συνέβη. Οι επόμενες ώρες είναι δραματικές και οι επιπτώσεις ακόμη πιο τραγικές. Οι γυναίκες του χωριού απαγορεύουν στους άντρες τους να ξαναπάνε στο καφενείο και εκείνη νιώθει ακόμη μεγαλύτερη ντροπή.

Το ίδιο βράδυ π Βιολέτα είναι καταρρακωμένη και παίρνει μια παράτολμη απόφαση: να δώσει τέλος στη ζωή της.

Η γυναίκα κάνει απόπειρα αυτοκτονίας, καθώς πιστεύει πως είναι ο μοναδικός τρόπος να γλιτώσει από τη δημόσια κατακραυγή. Ο Μιλτιάδης, όμως, καταφέρνει τελευταία στιγμή να τη σώσει, γεγονός που τους φέρνει πιο κοντά.

Ο άντρας τη στηρίζει και προσπαθεί να την κάνει να νιώσει καλύτερα. Ωστόσο, αυτή η στάση του ίσως του στοιχίσει την ίδια του τη ζωή. Ο Μιλτιάδης είναι εξοργισμένος με τη συμπεριφορά του Κωνσταντή και την επόμενη μέρα βρίσκεται σε κίνδυνο, καθώς έρχεται στα χέρια τόσο με τον Κωνσταντή όσο και με τον Μελέτη, για τη Βιολέτα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved