Γιώργος Τσαλίκης: Συγκινεί η αποκάλυψή του: «Όταν χάσαμε τον Γιώργο, η Δώρα ήταν 5 μηνών έγκυος»
Media

Γιώργος Τσαλίκης: Συγκινεί η αποκάλυψή του: «Όταν χάσαμε τον Γιώργο, η Δώρα ήταν 5 μηνών έγκυος»

Mια από τις πιο αποκαλυπτικές συνεντεύξεις παραχώρησε ο Γιώργος Τσαλίκης στην εκπομπή «Μετά τα Μεσάνυχτα».

Ο δημοφιλής τραγουδιστής συνάντησε την Ελεονώρα Μελέτη, χθες 12/11/2019, και μίλησε για ένα από τα πιο δύσκολα κεφάλαια στη ζωή εκείνου και της συζύγου του Δώρας Δημητροπούλου. Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στον θάνατο του κουνιάδου του Γιώργου, ενώ ακόμη είπε πως όταν συνέβη το δυσάρεστο αυτό συμβάν η σύζυγός του ήταν 5 μηνών έγκυος!

«Είμαι θετικός άνθρωπος γιατί έχουμε περάσει με τη Δώρα και ευχάριστες στιγμές, αλλά και πολύ τραγικές. Όταν χάσαμε τον Γιώργο, η Δώρα ήταν 5 μηνών έγκυος. Ήμουν στα Mad Awards και μόλις είχα πάρει το βραβείο για το καλύτερο ντουέτο της χρονιάς με την Έλλη Κοκκίνου. Με πήρε η Στέλλα ουρλιάζοντας και άκουγα σειρήνες και δεν καταλάβαινα τι είναι. Και μου λένε ότι χτύπησε ο Γιώργος. Με βγάλανε από το Θέατρο Βράχων με ένα αυτοκίνητο της πυροσβεστικής να ανοίγει το δρόμο.

Ο κόσμος εκείνη τη στιγμή έβγαινε από το θέατρο Βράχων και μου χτυπούσε τα παράθυρα κι εγώ έκλαιγα. Μου κρατούσε ο Αρσενάκος με τα μαλλιά το κεφάλι πίσω.

Συγκλονίζει ο Γιώργος Τσαλίκης: «Όταν “χάσαμε” τον Γιώργο, η Δώρα ήταν 5 μηνών έγκυος»

Όταν πήγα στο Τζάνειο, στα εξωτερικά ιατρεία και πάτησα στα αίματα και μου είπε ένας κύριος κυνικά, ότι έχει τελειώσει αυτός… Εγώ δεν ήξερα αν έπρεπε να χτυπήσω το κεφάλι μου στον τοίχο ή αν πρέπει να κρατήσω την ψυχραιμία μου για να μην πάθει κάτι η Δώρα και το μωρό. Και πώς θα το πω στη Δώρα. Το τροχαίο έγινε βράδυ και η Δώρα κοιμόταν, εγώ ήμουν στα Mad Awards. Το 2005. Αυτά δεν τα έχω ξαναπεί…

Μίλησα με τον γυναικολόγο της και έπρεπε να της βάλω ένα χαπάκι ηρεμιστικό στο φαγητό της. Όπως ήμουν κλαμένος και χάλια, πήγα σε ένα φαρμακείο στον Πειραιά και τους είπα “θέλω ένα χάπι”. Τι φαντάστηκε; Με είδε χάλια και ζήτησα ένα χάπι.

Την άλλη μέρα της είπα ψέματα ότι θα πάμε σε μια τράπεζα και πήγαμε στο νοσοκομείο. Περίμενα να της το πω λίγο πριν το Τζάνειο για να την πάρουν αγκαλιά οι δικοί της. Ήταν εγκεφαλικά νεκρός, απλά περιμέναμε. Περιμέναμε 13 μέρες», εξομολογήθηκε για πρώτη φορά ο τραγουδιστής.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved