Κόκκινο ποτάμι: Σοκ για την Ιφιγένεια - Βλέπει τον Μίλτο να φιλιέται με την Ιζαμπέλ (Photos)
Media

Κόκκινο ποτάμι: Σοκ για την Ιφιγένεια - Βλέπει τον Μίλτο να φιλιέται με την Ιζαμπέλ (Photos)

Κόκκινο ποτάμι: Η Ιφιγένεια μετακομίζει στο Παρίσι για σπουδές. Φτάνοντας εκεί, συναντάει τον Μίλτο και ο έρωτάς του αναζωπυρώνεται. 

Ωστόσο, λίγο μετά, η κοπέλα καταρρέει όταν βλέπει τον αγαπημένο της να φιλιέται με την Ιζαμπέλ.

Την ίδια ώρα, η οικογένεια Παυλίδη έχει μπει στο στόχαστρο των Τούρκων.

Οι εντάσεις στην Κωνσταντινούπολη αλλά και σε κάθε περιοχή όπου υπάρχει ξένο στοιχείο συνεχίζονται με σφοδρότητα.

Οι υποστηρικτές του σουλτάνου και οι Νεότουρκοι συγκρούονται βίαια, ενώ η απειλή για τους Έλληνες βρίσκεται μια ανάσα μακριά τους.

Οι φίλοι των Ελλήνων μοιάζουν τώρα εχθροί, καθώς στόχος των Νεότουρκων είναι πλέον η επίτευξη μιας νέας τάξης πραγμάτων.

Έτσι, ο Νικολαΐδης, ο οποίος φοβάται τόσο για τη δική του ζωή όσο και για της οικογένειάς του, σκέφτεται πολύ σοβαρά να μετακομίσει.

Την ίδια ώρα, η Ιφιγένεια, η οποία διαισθάνεται τον κίνδυνο στη σχέση της με τον Μίλτο, φτάνει στο Παρίσι για σπουδές.

Αρωγός σε αυτή την καινούργια προσπάθεια της νεαρής Πόντιας είναι η θεία της Ελένη, μία αρχοντική γυναίκα που αποτελεί την ευκαιρία της Ιφιγένειας να ξεφύγει από το περιβάλλον της Πόλης, να ανοίξει τα φτερά της αλλά και να συναντήσει ύστερα από καιρό τον αρραβωνιαστικό της.

Έτσι, στο Παρίσι, και με αφορμή τη δεξίωση του Γάλλου υπουργού Άμυνας, ο έρωτας των δύο νέων αναζωπυρώνεται Η επανασύνδεση τους καταλύει τους πειρασμούς που τους κυρίευαν έως τώρα και αποτελούσαν τροχοπέδη στα όνειρα τους για το μέλλον.

Έτσι, ο Μίλτος με την Ιφιγένεια αρχίζουν επιτέλους να ζουν στην ευρωπαϊκή πρωτεύουσα, ελεύθεροι, ερωτευμένοι και πολύ ευτυχισμένοι.

Ωστόσο, τα πράγματα ανατρέπονται τις επόμενες μέρες, καθώς η Ιφιγένεια βλέπει τον Μίλτο να φιλιέται με την Ιζαμπέλ.

Η ίδια στο θέαμα αυτό σαστίζει, ενώ ο νεαρός σοκάρεται όταν τη βλέπει μπροστά του. Στο μεταξύ, τα σύννεφα του πολέμου απλώνονται πάνω από τη Βαλκανική.

Από την άλλη, στα παράλια του Πόντου, οι Τούρκοι συνεχίζουν να τρομοκρατούν τους Έλληνες. Κι αυτή τη φορά έχουν βάλει στόχο την οικογένεια του Μίλτου...

Πηγή: My TV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved