Αβέβαιο το μέλλον του Χρήστου Φερεντίνου στον Alpha! (video+photos)
Media

Αβέβαιο το μέλλον του Χρήστου Φερεντίνου στον Alpha! (video+photos)

Τι συμβαίνει με τον Χρήστο Φερεντίνο και τη συνεργασία του με τον Alpha;

Με δεδομένο ότι το νέο τηλεπαιχνίδι που παρουσιάζει ο Χρήστος Φερεντίνος "Πάνω Κάτω" δεν έφερε τα αναμενόμενα νούμερα τηλεθέασης αλλά και την απόφαση του καναλιού να δώσει τέλος στην προβολή του μέχρι τα Χριστούγεννα, το μέλλον φαντάζει… εξαιρετικά θαμπό για τον παρουσιαστή!

Σύμφωνα με την εκπομπή Στη φωλιά των Κου Κου, το κανάλι πήρε την απόφαση να ολοκληρώσει την προβολή του τηλεπαιχνιδιού «Πάνω Κάτω» που παρουσιάζει από την αρχή της σεζόν ο Φερεντίνος, χωρίς όμως προηγουμένως να έχουν καταλήξει οι δύο πλευρές σε κάποια απόφαση σε ό,τι αφορά το μέλλον της συνεργασίας τους.

Πιο συγκεκριμένα, ενώ έχει ακουστεί εδώ και καιρό πως ο παρουσιαστής θα επιστρέψει στην παλιά αγαπημένη συνήθεια των τηλεθεατών, το Deal, δεν φαίνεται να γίνεται καμία προετοιμασία από την πλευρά των ιθυνόντων του καναλιού ώστε να είναι όλα έτοιμα για να ξεκινήσει η προβολή του όταν ολοκληρωθεί η προβολή του Πάνω-Κάτω.

Μπορεί μέχρι πέρυσι να παρακολουθούσαμε το Deal, όμως τα σκηνικά του δόθηκαν για άλλη παραγωγή και έτσι θα πρέπει εκ νέου να ετοιμαστεί το «σπίτι» του Deal.

Έτσι, μέχρι να… πάρουν μπροστά οι μηχανές και να συμφωνήσουν Φερεντίνος και Alpha για το πλαίσιο της συνεργασίας τους, ο Χρήστος Φερεντίνος θα είναι στον… αέρα!

Δείτε το βίντεο με τις αποκαλύψεις για το συγκεκριμένο τηλεοπτικό παρασκήνιο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved