Αλέξανδρος Μπουρδούμης: «Το σκέφτηκα στιγμιαία να παίξω τον Αλέξη Τσίπρα» (photos)
Media

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: «Το σκέφτηκα στιγμιαία να παίξω τον Αλέξη Τσίπρα» (photos)

O Αλέξανδρος Μπουρδούμης μίλησε για την απόφασή του να υποδυθεί τον Αλέξη Τσίπρα.

Τον είδαμε, λοιπόν, στην ταινία του Κώστα Γαβρά «Ενήλικοι στο δωμάτιο». Ο ηθοποιός μίλησε για το ότι έπαιξε τον ρόλο του πρώην Πρωθυπουργού, ενώ ακόμη αναφέρθηκε για τις προτάσεις που δέχτηκε και την απόφαση να είναι στο «Προσωπική συμφωνία».

-Είχατε προτάσεις για τυποποιημένους ρόλους και προτιμήσατε κάτι καινούργιο;

«Ναι, είχα και προτίμησα κάτι που δεν είχα ξανακάνει, Γιατί στο θέατρο υπάρχει η δυνατότητα να κάνουμε διαφορετικά πράγματα, είτε αυτά λέγονται κλασικά έργα είτε σύγχρονο ρεπερτόριο ή μιούζικαλ. Εκεί υπάρχει μεγαλύτερη γκάμα, ενώ στην τηλεόραση μας τυποποιούν».

-Πώς σας φάνηκε, λοιπόν, αυτή η δοκιμή;

«Καλή μου φαίνεται, έχει πλάκα, παίζω με ωραίους συναδέλφους, παίζουμε... καλή μπάλα, που λένε, και περνάω καλά. Έχει πολλή δουλειά βέβαια το καθημερινό, πάρα πολλή δουλειά, απαιτεί ηθοποιούς-κασκαντέρ».

-Επαναφορά της μυθοπλασίας φέτος...

«Ο κόσμος θέλει να βλέπει ωραία παραμύθια. Εμείς οι ηθοποιοί είμαστε παραμυθάδες και μακάρι να έχουμε ωραία σενάρια να τα λέμε...».

-Πήρατε μέρος στην ταινία «Ενήλικοι στην αίθουσα», του Κώστα Γαβρά, υποδυόμενος τον Αλέξη Τσίπρα. Το ζυγίσατε πριν;

«Το σκέφτηκα στιγμιαία, το βασικό ήταν ότι είχα έναν τεράστιο ρόλο στα χέρια μου, μια πρόσκληση από έναν Γαβρά να δουλέψω μαζί του. Νομίζω ότι δεν υπάρχει δεύτερη φορά να σκεφτείς κάτι. Πρόσφατα στο Παρίσι, όπου έγινε η αβάντ πρεμιέρ, συνειδητοποίησα για μια ακόμη φορά πόσο σπουδαίος είναι. Εκεί, στην πρεμιέρα, πολλοί και πολύ γνωστοί ηθοποιοί μας έλεγαν πόσο θα ήθελαν να είναι σε μια ταινία του Γαβρά», είπε στον Τηλεθεατή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved