Άγριες Μέλισσες: Θα εκπλαγείτε με το νέο spoiler του Μελέτη! (Video & Photos)
Media

Άγριες Μέλισσες: Θα εκπλαγείτε με το νέο spoiler του Μελέτη! (Video & Photos)

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης υποδύεται τον Μελέτη στις Άγριες Μέλισσες και μιλώντας στο Πρωινό αποκάλυψε την εξέλιξη του ρόλου του!

Αρχικά ο Γιώργος Γεροντιδάκης είπε πώς πήρε τον ρόλο στις Άγριες Μέλισσες: «Έγινε ένα τηλεφώνημα στα τέλη Μαΐου, ήρθα, έκανα μία φορά οντισιόν και θυμάμαι τη Μελίνα που μου είπε “θες πολύ να κάνεις τον κακό”. Εγώ δεν είχα κάνει ποτέ κακό ρόλο και ξαφνικά ήρθε η πρόταση, την οποία περίμενα πως και πως»!

Και ανέφερε: «Δεν ξέρω κατά πόσο είναι αδικημένος ή όχι ο Μελέτης. Καλός, κακός δεν παίζει ρόλο, έχει να κάνει με τα κίνητρα. Όλοι είμαστε στη ζωή και Μελέτηδες και Γιάννηδες. Στην αρχή, με τον φόνο του Γιάννου, για μιάμιση δύο εβδομάδες ήταν λίγο πιο έντονα τα μηνύματα από τον κόσμο, πιο άγρια.»!

Και πρόσθεσε: « Νομίζω ότι ο Μελέτης αγαπάει βαθιά την Πηνελόπη και γενικά είναι ένας άνθρωπος που αγαπάει βαθιά, είτε αυτός είναι ο Δούκας, είτε είναι η Πηνελόπη…»

Τι αποκάλυψε όμως για τη συνέχεια του ρόλου του στις Άγριες Μέλισσες; Αυτό το spoiler που έδωσε ο Μελέτης θα μας εκπλήξει!

Δείτε την gallery που ακολουθεί αλλά και το βίντεο με τις δηλώσεις του!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved