X Factor: Η αυστηρή παρατήρηση της Δέσποινας Βανδή στους κριτές (video)
Media

X Factor: Η αυστηρή παρατήρηση της Δέσποινας Βανδή στους κριτές (video)

H Δέσποινα Βανδή απευθύνθηκε στους κριτές του X Factor και είπε τη δική της γνώμη, σχετικά με τον τρόπο που γίνεται η κριτική.

Αρχικά, ανέφερε ότι είναι πολλές οι φορές που θέλει να πει τη γνώμη της κι εξήγησε γιατί δεν το κάνει.

«Δε μπορώ να μιλήσω στη θέση που βρίσκομαι. Εντάξει, παρουσιάστρια ήθελα να γίνω, καλά να πάθω! Αν καθόμουν εκεί θα ήμουν λαλίστατη, αλλά δεν μπορώ! Είναι πολλές φορές που θέλω να τοποθετηθώ πάνω σε πράγματα, αλλά δεν μπορώ, δεν μου επιτρέπεται και δεν είναι αυτός ο ρόλος μου», είπε για αρχή η Δέσποινα Βανδή.

Οι κριτές την άκουγαν με προσοχή!

Μάλιστα, η παρουσιάστρια τόνισε στους κριτές ότι αν ήταν στη θέση τους δεν θα ήταν τόσο γενναιόδωρη στην κριτική της.

«Αισθάνομαι ότι κάποιες φορές δεν θα ήμουν τόσο γενναιόδωρη στην κριτική μου. κάποιες φορές αισθάνομαι την ανάγκη ότι θα ήθελα να πω κάποια πράγματα, αλλά δεν τα λέω. Δεν πειράζει όμως. Εσείς θεωρώ ότι μπορείτε να τους κατευθύνετε. Ξέρετε η τηλεόραση συνεπαίρνει τα παιδιά. Δεν είναι μαθημένα στο να διαχειριστούν την όποια διασημότητα μπορεί να κερδίσουν από ένα παιχνίδι. Θα ήθελα κάποιες φορές να ήσασταν “πιο”. Δεν είναι κακό να γίνεις λίγο πιο αιχμηρός όταν το δικαιολογείς και στέκει αυτό που λες. Εγώ αν καθόμουν κάτω μαζί σας θα ήμουν πιο αυστηρή στην κριτική.», προσέθεσε η παρουσιάστρια.

Όσα είπε στο ακόλουθο απόσπασμα…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved