Μπότση-Μιχαλάς: Οι πρώτες αναρτήσεις μετά το εξιτήριο από το μαιευτήριο! Τα κεράσματα και τα δώρα!
Media

Μπότση-Μιχαλάς: Οι πρώτες αναρτήσεις μετά το εξιτήριο από το μαιευτήριο! Τα κεράσματα και τα δώρα!

Πολύ ευτυχισμένοι είναι η Τζένη Μπότση και ο Αλέξανδρος Μιχαλάς καθώς σήμερα ξεκίνησαν τη νέα τους ζωή με τη νεογέννητη κόρη τους. 

Η είδηση της γέννησης της μικρής πριγκίπισσας του ζευγαριού ήταν μία από τις πιο ευχάριστες που έχουμε ακούσει τον τελευταίο καιρό καθώς κανείς δεν γνώριζε, πλην πολύ στενών φίλων και συγγενών- ότι η ηθοποιός ήταν έγκυος.

Η ηθοποιός, συνοδευόμενη από τον σύζυγο και τον γιατρό της κατά την έξοδό της από το μαιευτήριο αρκέστηκε να πει για την ευχάριστη εξέλιξη στη ζωή της: «Είμαι ευγνώμων. Ήρθε ένα παιδάκι, θέλουμε να είναι ήρεμο και ταπεινό... Δε ξέρω σε ποιον μοιάζει. Θα ήθελα να μοιάσει στον μπαμπά του... Όταν την πήρα πρώτη φορά αγκαλιά, αισθάνθηκα πολύ ωραία».

Πώς πέρασαν όμως οι πρώτες ώρες στο σπίτι για την ευτυχισμένη οικογένεια; Οι πρώτες αναρτήσεις της Τζένης Μπότση μετά την επιστροφή της στο σπίτι, ήταν πολύ τρυφερές και φυσικά εκείνες που κέρδισαν περισσότερα likes ήταν αυτές με τα δώρα που δέχτηκε η νέα μανούλα για την άφιξη της κόρης της ενώ ανέβασε και φωτογραφία από τα κεράσματα (μπισκότα με ζαχαρωτό σε σχήμα μπιμπερό, φυσικά σε ροζ και λευκό χρώμα).

Δείτε τις φωτογραφίες παρακάτω...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved