Κόκκινο Ποτάμι: Αυτή η σκηνή θα σοκάρει το κοινό!
Media

Κόκκινο Ποτάμι: Αυτή η σκηνή θα σοκάρει το κοινό!

 Η Χαρά-Μάτα Γιαννάτου πρωταγωνιστεί στη συγκλονιστική σειρά του OPEN «Κόκκινο Ποτάμι» και κάνει αποκαλύψεις.

Η ηθοποιός μίλησε για την ηρωίδα της τη Βασιλική και για όσα θα συμβούν πριν τον γάμο της με το Θέμη, για τη σκηνή που την έχει συγκλονίσει μέχρι στιγμής, ενώ ανέφερε αν μια σύγχρονη γυναίκα μπορεί να ταυτιστεί μαζί της.

Στα επόμενα επεισόδια η Βασιλική δέχεται επίθεση λίγο πριν οπό τον γάμο της με τον Θέμη. Τι ακριβώς θα συμβεί;

«Η Βασιλική βρίσκεται με τον αδελφό της πάνω στο κάρο και δέχονται επίθεση. Έτσι, οι δύο οικογένειες επισπεύδουν τον γάμο. Ο Θέμης θέλει να προστατεύσει τη Βασιλική από τυχόν άλλα τέτοια γεγονότα, οπότε θέλει να τη φέρει στο σπίτι υπό την προστασία του. Εκείνη την εποχή κάτι τέτοιο δεν θα μπορούσε να γίνει χωρίς γάμο, άρα η λύση είναι να παντρευτούν σύντομα και να είναι μαζί και σύμμαχοι στα δύσκολα γεγονότα που έρχονται».

Πόσο εύκολο θα είναι για εκείνη να φτάσει ως το τέλος και να στηρίξει τους οικείους της αλλά και τον Θέμη;

«Είναι ο μόνος στόχος της. Και όσο την ταπεινώνουν και περνάει δύσκολα, μέσα της η φλόγα του να προστατεύσει τους αγαπημένους της μεγαλώνει. Πάνω απ' όλα είναι αυτό, θα τη δούμε να λυγίζει, βέβαια, αλλά θα γίνεται όλο και πιο δυνατή».

Δώστε μας μια εικόνα από τα επόμενα επεισόδια...

«Από εδώ και στο εξής, τα πράγματα γίνονται όλο και πιο τραγικά, όπως ακριβώς συνέβησαν τα γεγονότα στην πραγματικότητα. Δεν έχει σκάσει ακόμα εντελώς το πράγμα. Σταδιακά γίνεται όλο και πιο δύσκολο. Η Βασιλική εκπροσωπεί μια κατηγορία γυναικών με ηθικές αρετές και δυναμισμό».

Χαρά-Μάτα Γιαννάτου

Θεωρείτε πως μια σύγχρονη γυναίκα μπορεί να ταυτιστεί μαζί της;

«Σίγουρα. Πάντα βρίσκεις στοιχεία με τα οποία μπορείς να ταυτιστείς. Έτσι κι αλλιώς, είναι μία ιδιαίτερη περίπτωση. Βέβαια, μιλάμε για μία άλλη εποχή, μιλάμε για μία περίοδο πολέμου. Είμαστε σε μία πολύ διαφορετική κατάσταση από αυτή που είμαστε τώρα. Αλλά σίγουρα μια γυναίκα μπορεί να ταυτιστεί με τον έρωτα που νιώθει η Βασιλική για τον άντρα της, με τον πόνο που νιώθει όταν δεν ξέρει πού είναι. Αυτά τα πράγματα σίγουρα μπορεί να τα νιώσει μια γυναίκα σήμερα».

Μέχρι στιγμής ποια ήταν για εσάς η σκηνή που σας συγκλόνισε;

«Πραγματικά είναι πολύ δύσκολο να διαλέξω. Σίγουρα αυτό έχει συμβεί και σε σκηνές που δεν συμμετέχω και βρίσκομαι απέξω. Αυτό κάποιες φορές σε συγκλονίζει πιο πολύ. Όταν είσαι μέσα σε αυτό, υπάρχει μια άλλη διαδικασία στην οποία συγκεντρώνεσαι για να προχωρήσει η σκηνή. Αντίθετα, όταν το βλέπεις απέξω, είναι διαφορετικό. Θυμάμαι, όταν ήμασταν στη Βέροια, υπήρχε μία σκηνή με τον Στέφανο Κυριακίδη, που υποδύεται τον μητροπολίτη, όπου τον είχαν δεμένο και χτυπημένο οι Τούρκοι και τον έσερναν. Εκείνος να είναι στα γόνατα γεμάτος αίματα και οι κομπάρσοι από πίσω να φωνάζουν τούρκικες φράσεις. Ημουν απέξω και το είδα, και είχα ανατριχιάσει. Ήταν σαν να το ζω εκείνη την ώρα μπροστά μου. Αλλά υπάρχουν πάρα πολλές τέτοιες στιγμές. Στο Λαύριο, που ήμασταν πρόσφατα για γυρίσματα, είχαμε μία σκηνή που κρεμούσαν ανθρώπους. Υπάρχουν πολλές τέτοιες εικόνες. Συνήθως ανατριχιάζω σε σκηνές που τις βλέπω ως θεατής».

Νιώθετε αυτή την ευθύνη της μεταφοράς ενός τέτοιου ιστορικού γεγονότος στον κόσμο;

«Φυσικά. Είναι μια σκέψη πολύ βαθιά μέσα μας. Εχουμε να μιλήσουμε για πράγματα πολύ σκληρά. Νιώθεις πολύ μικρός απέναντι σε κάτι τέτοιο, όταν ξέρεις ότι οι άνθρωποι στα αλήθεια έχουν βιώσει τέτοια πράγματα και εσύ έρχεσαι ως ηθοποιός να τα διηγηθείς. Νιώθεις πολύ μεγάλη ευθύνη. Δεν είναι απλά μια ιστορία βγαλμένη από τη φαντασία κάποιου, είναι πράγματα που όντως έχουν γίνει. Δεν είναι εύκολο», είπε στο my tv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved