Media

Παπαχαραλάμπους: Ο τρόμος που ζούσε την εποχή της μεγάλης επιτυχίας και ο χρόνος που περνάει! (vid)

Gossip-tv Team

Έλα χαμογέλα: Η ηθοποιός Άννα – Μαρία Παπαχαραλάμπους, η οποία πρωταγωνιστεί στη θεατρική σκηνή «Το δείπνο» στο Σύγχρονο Θέατρο μίλησε στην Σίσσυ Χρηστίδου για την καριέρα της και τις επιτυχίες της σε τηλεόραση και θέατρο.

Όταν κάθισε στον καναπέ, η παρουσιάστρια τής είπε ότι δεν έχει αλλάξει καθόλου και τότε η ηθοποιός είπε: "Θα ήθελα ο χρόνος να μου φερθεί ευγενικά αλλά δεν μπορείς να κάνεις και πολλά" τονίζοντας πως προτιμά να αφήσει τη φυσική πτώση να λειτουργήσει στο πρόσωπό της παρά να κάνει πράγματα που θα την παραμορφώσουν.

Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους επίσης αναφέρθηκε και στην πρώτη τηλεοπτική της δουλειά που δεν ήταν οι "Ψίθυροι καρδιάς" όπως πολλοί πιστεύουν. Επίσης τόνισε πως όταν ήρθε η μεγάλη επιτυχία με το συγκεκριμένο σίριαλ, δεν μπορούσε να διαχειριστεί την τόσο ξαφνική και μεγάλη δημοσιότητα καθώς δεν της αρέσει να τραβά πάνω της τα βλέμματα.

Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους επίσης αναφέρθηκε και στον τρόπο που έφτασε να γίνει ηθοποιός. Φυσικά, αναφέρθηκε και στην ιδιότητά της ως μαμά. Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις της ηθοποιού.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved