Μαριάννα Τουμασάτου: «Αυτή είναι μια μεγάλη ανατροπή που έχει γίνει φέτος»
Media

Μαριάννα Τουμασάτου: «Αυτή είναι μια μεγάλη ανατροπή που έχει γίνει φέτος»

Η Μαριάννα Τουμασάτου μίλησε για όσα συμβαίνουν και θα συμβούν στη σειρά «Γυναίκα χωρίς όνομα».

Η ηθοποιός αναφέρθηκε στον ρόλο της «Κάτιας», αλλά και στο γεγονός ότι η ηρωίδα της είναι διαφορετική φέτος. Ακόμη, αναφέρθηκε στη «Μάρθα» και στη μεγάλη ανατροπή της φετινής σεζόν για το σήριαλ.

Πώς υποδεχθήκατε φέτος τη στροφή της Κάτιας;

Ο πυρήνας της Κάτιας δεν ήταν κακός. Από πάρα πολύ μικρή ηλικία, όταν έμεινε έγκυος, βίωσε την απόρριψη και την επιθετικότητα. Έτσι μεγάλωσε και έτσι έμαθε να λειτουργεί. Ο μοναδικός τρόπος για να αντέξει την απώλεια δύο παιδιών, ήταν μια εκδίκηση που να την κρατάει ζωντανή. Και το μίσος έχει αυτή τη δύναμη, όταν απουσιάζει η αγάπη. Δεν βίωσε την αγάπη, γι' αυτό δεν μπορεί να τη διαχειριστεί. Φέτος, λόγω της αμνησίας, γύρισε στον πρότερο έντιμο βίο της. Σε μια ηλικία που είχε ακόμη την αθωότητα της.

Νιώθετε πιο άνετα όταν παίζετε την καλή;

Η αλήθεια είναι πως οι ρόλοι που μου πρωτοδόθηκαν, όταν ξεκίνησα αυτή τη δουλειά, ήταν τέτοιοι κι έχω μάθει να κινούμαι πιο εύκολα μέσα σε αυτούς. Γενικώς, δεν είμαι άνθρωπος εκδικητικός, η καθημερινότητα μου δεν .συμπεριλαμβάνει, τέτοια πράγματα. Υπάρχουν 2-3 άνθρωποι μόνο που δεν μπορώ να συγχωρέσω στη ζωή μου και ουδείς εξ αυτών είναι σημαντικός.

Η Μαριάννα Τουμασάτου μίλησε για όσα συμβαίνουν και θα συμβούν στη σειρά «Γυναίκα χωρίς όνομα».

Στην Κάτια έχουν συμβεί πάρα πολλά. Έχει εξιλεωθεί απέναντι στη Μαρίνα; Η Μαρίνα είναι ένα πλάσμα πολύ θετικό, με πολύ καλή ψυχή, οπότε ήθελε πάρα πολύ να συγχωρέσει τη γυναίκα που τη γέννησε. Πόσο μάλλον όταν αυτή η γυναίκα έχει μπει στη θέση της για να τη γλιτώσει. Επίσης, ξέρει ότι είχε πονέσει πολύ, για το κορίτσι της, το οποίο πίστευε ότι έχει πεθάνει. Ξέρει δηλαδή ότι η μάνα της έκλαψε γι' αυτήν. Οπότε, ένας άνθρωπος που θέλει να συγχωρέσει, ανασύρει πολύ εύκολα τις αιτιολογίες της συμπεριφοράς ενός άλλου ανθρώπου.

Ο Αργύρης είναι μια σανίδα σωτηρίας για αυτήν. Οι δυο τους θα μπορούσαν να είναι μαζί κι όταν η Κάτια βρει τον εαυτό της;

Πραγματικά δεν το γνωρίζω, γιατί δεν ξέρω τι θα γίνει παρακάτω. Ιδανικά, όμως, θα μπορούσε να είναι έτσι. Γιατί είναι δύο άνθρωποι που τα βρίσκουν.

Έχει συνειδητοποιήσει τον κίνδυνο που διατρέχει στα χέρια του Νίκου;

Σιγά σιγά το αντιλαμβάνεται. Το βιώνει αυτό και θα το βιώσει ακόμη πιο έντονα.

Το ρόλο της Μάρθας τον έχει αντιληφθεί;

Αυτή είναι μια άλλη ανατροπή που έχει γίνει φέτος. Έτσι κι αλλιώς, είχαμε δει ότι η Μάρθα είναι ένας άνθρωπος που έχει έναν κτητικό τρόπο να αγαπάει. Κι αυτό συνήθως, οδηγεί σε κακά μονοπάτια. Είναι ο τρόπος που αγαπάνε οι εγωιστές.

Πηγή: 7 μέρες tv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved