Κολιανδρή: «Ο Κωνσταντίνος και η Ηλέκτρα είναι άτομα που δεν ταιριάζουν πουθενά στην πραγματικότητα»
Media

Κολιανδρή: «Ο Κωνσταντίνος και η Ηλέκτρα είναι άτομα που δεν ταιριάζουν πουθενά στην πραγματικότητα»

Η Έμιλυ Κολιανδρή είναι μια δυναμική γυναίκα όπως η ηρωίδα που υποδύεται στο ερωτικό θρίλερ του ALPHA «Έρωτας μετά».

Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για τη σειρά και για το μήνυμα που περνάει αλλά και για τον σύζυγό της –επίσης ηθοποιό- Χρήστο Λούλη.

Και η Ηλέκτρα που υποδύεστε είναι επίσης μια δυναμική γυναίκα...

«Πράγματι είναι, αλλά τη συναντάμε σε μια στιγμή όπου τα πάντα στη ζωή της ανατρέπονται εξαιτίας του ατυχήματος του άντρα της, το οποίο ταυτοχρόνως αποκαλύπτει όχι απλώς μια απιστία, αλλά μια παράλληλη ζωή τριών χρόνων, κάτι πολύ βαρύ να το αντέξεις».

Χάνεις τη γη κάτω από τα πόδια σου...

«Προσπαθώντας να μπω στη θέση της, σκέφτομαι πως, αν σου συμβεί κάτι τέτοιο με έναν άνθρωπο που ξέρεις τη μισή σου ζωή, αναθεωρείς ακόμα και τον ίδιο σου τον εαυτό. Πρόκειται για κάτι τόσο ισχυρό, που σε πληγώνει, ταυτοχρόνως όμως τέτοιες ακραίες καταστάσεις σε ωθούν και σε μια διαφορετική ενδοσκόπηση: ή θα βουλιάξεις ή θα πάρεις τη ζωή από την αρχή.

Γι' αυτό λέω πως το "Ερωτας μετά" δεν είναι απλώς μια ερωτική σειρά. Μιλάει και για τις δεύτερες ευκαιρίες που μας δίνονται αναπάντεχα σε ηλικίες πάνω από τα 40, εκεί που νομίζεις πως έχεις "κλείσει". Έτσι κι αλλιώς, όμως, ο Κωνσταντίνος και η Ηλέκτρα είναι άτομα που δεν ταιριάζουν πουθενά στην πραγματικότητα».

Είστε παντρεμένη με τον Χρήστο Λούλη. Πώς είναι να ζουν δυο ηθοποιοί μαζί;

«Κάποιες φορές είναι συναρπαστικά ωραίο, καθώς η βάση της δουλειάς μας είναι η έλλειψη ρουτίνας. Επιπλέον, το ίδιο αντικείμενο εργασίας επιτρέπει την καλύτερη κατανόηση. Από την άλλη, όμως, επειδή έχει και πολλές κοινές δυσκολίες, όταν υπάρχει και οικογένεια, είναι σχεδόν ακατόρθωτο να συνδυαστούν όλα. Γι' αυτό οργανώνουμε στρατηγικό πρόγραμμα για το πώς θα βγει η κάθε μέρα. Δεν θα ήθελα όμως να ήταν κι αλλιώς... Επειδή έχω περάσει από πολλά στάδια, τείνω πια να λέω ότι χαίρομαι που μου τα έφερε έτσι η μοίρα», είπε στο Τηλέραμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved