Elif: Ο Ουμίτ απαγάγει την Ελίφ (Photos)
Media

Elif: Ο Ουμίτ απαγάγει την Ελίφ (Photos)

Συνταρακτικές οι εξελίξεις σήμερα, 26 Νοεμβρίου στη σειρά Elif στο Star! 

Η Μπερίλ και ο φίλος της σπρώχνουν την Ελίφ αλλά τη σώζει ο Ταϊλαν. Ο Ταϊλαν ανακαλύπτει πως η Μπερίλ για άλλη μια φορά είπε ψέματα και κατηγόρησε την Ελίφ αλλά εκείνη δεν μπορεί να πιστέψει πως κάποιος μπορεί να κάνει κάτι τόσο κακό. Η Μελέκ αρχίζει να υποψιάζεται τον Ουμίτ και επιμένει να πάει στο θερμοκήπιο. Ο Ουμίτ και η Μελέκ κατευθύνονται στο θερμοκήπιο.

Τι θα δούμε στη σειρά;

Στο δρόμο η Μελέκ τον ρωτάει συνεχώς ερωτήσεις και σιγά – σιγά χάνει την εμπιστοσύνη της στο πρόσωπό του. Τα κορίτσια από τη δουλειά τηλεφωνούν στη Μελέκ επειδή υπάρχει πολλή δουλειά που πρέπει να γίνει. Αν και είναι τα γενέθλια της Ελίφ, η Μελέκ πηγαίνει στη δουλειά. Η Μπαχριγιέ είναι εκεί επίσης και δείχνει να είναι αποφασισμένη να πάρει πίσω τη θέση της. Ο Ερκούτ συναντάει την Γκόντζα σε ένα απλό εστιατόριο και την κοροϊδεύει. Η Γκόντζα νιώθει άσχημα, δεν αντέχει και χάνει τις αισθήσεις της.

Συγκλονιστικό το νέο επεισόδιο!

Ο Ερκούτ τη μεταφέρει στο νοσοκομείο και μετά στο σπίτι της Ράμπια. Η Γκόντζα χάνει το μωρό. Ο Ερκούτ ζητάει από τη Ράμπια να τη φροντίσει καλά. Η Αρζού έχει πολλά ερωτηματικά για τον θάνατο του Σερντάρ και θέλει να βρει οπωσδήποτε το χαμένο γράμμα. Ο Ουμίτ λέει στην Αρζού πως η Μελέκ έχει αλλάξει συμπεριφορά απέναντί του. Η Αρζού έχει μια ιδέα. Θέλει ο Ουμίτ να απαγάγει την Ελίφ. Η οικογένεια Εμίρογλου ετοιμάζει πάρτι – έκπληξη για την Ελίφ. Η Μελέκ είναι ακόμα στη δουλειά και ξαφνικά κόβεται το ηλεκτρικό.

Συνταρακτικές οι εξελίξεις στην Elif!

Η Αϊσέλ πιστεύει πως κάποιος έκοψε τα καλώδια και υπονοεί πως η Μπαχριγιέ είναι υπεύθυνη για αυτό. Η Μπαχριγιέ κάνει μια χειρονομία εναντίον της και ξεσπάει καυγάς. Χωρίς ηλεκτρικό δεν μπορούν να τελειώσουν την παραγγελία στην ώρα της και η Μελέκ δεν θα προλάβει να πάει στο πάρτι γενεθλίων της Ελίφ…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved