Άγριες Μέλισσες: Έτσι μας «παραπλάνησε» ο Νικηφόρος- Το νέο spoiler αλλάζει τα δεδομένα!
Media

Άγριες Μέλισσες: Έτσι μας «παραπλάνησε» ο Νικηφόρος- Το νέο spoiler αλλάζει τα δεδομένα!

Άγριες Μέλισσες: Αυτό είναι το νέο spoiler της σειράς και το έδωσε η εκπομπή, το Πρωινό!

Ο Αναστάσης Ροϊλός, ο οποίος υποδύεται τον Νικηφόρο στις Άγριες Μέλισσες, ήταν καλεσμένος στο Πρωινό χθες, 25 Νοεμβρίου, και η Φαίη Σκορδά ήθελε να μάθει την εξέλιξη του ρόλου του και ο ηθοποιός προέβη σε αποκαλύψεις!

O Νικηφόρος είπε σχετικά με τη σειρά, Άγριες Μέλισσες: «Είχα ένα τηλεφώνημα τώρα το πρωί με την Μελίνα Σαμπάνη, οπότε έχω μάθει κάποια πράγματα πολύ hot για τη συνέχεια της σειράς. Καταρχάς έχουμε πάρα πολλά αυτή τη στιγμή να δείξουμε, αυτά που έμαθα εγώ είναι για πολύ μετά, τα οποία είναι συνταρακτικά»!

Για τα spoiler που λένε ότι Δρόσω είναι ερωτευμένη με τον Νικηφόρο και θα μείνει ακόμα και έγκυος και μάλιστα ήδη βλέπουμε πώς τον κοιτά;

Ο Νικηφόρος αποκάλυψε: «Η Δρόσω επηρεάζεται από αυτό που βλέπει να συμβαίνει στη ζωή της αδερφής της, το πώς θα το διαχειριστεί η ίδια και πού θα οδηγήσουν κάποια πράγματα που θα κάνει, είναι ένα θέμα άλλο. Ο Νικηφόρος είναι ερωτευμένος με την Ασημίνα φυσικά. Ένα εξαιρετικό σενάριο δεν θα μπορούσε να κάνει τέτοιες αλλαγές τόσο εύκολα. Δηλαδή, να έχεις ένα ερωτευμένο ζευγάρι και να γίνει μια τόσο μεγάλη ανατροπή τόσο εύκολα. Εμένα μου φαίνεται πάρα πολύ δύσκολο να υπάρξει σχέση μεταξύ του Νικηφόρου και της Ασημίνας. Μου φαίνεται πάρα πολύ τραβηγμένο για να γίνει»!

Σήμερα όμως το Πρωινό, αποκάλυψε ότι ο Νικηφόρος έδωσε λάθος spoiler για να μας παραπλανήσει... και τελικά μάθαμε ποιο είναι το απόλυτο spoiler από την ομάδα της Φαίης Σκορδά!

Δείτε την ομάδα του Πρωινού να αποκαλύπτει το νέο spoiler για τις Άγριες Μέλισσες που αλλάζει τα δεδομένα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved