Κατερίνα Γερονικολού: «Έχω βρεθεί στο σωστό μέρος την κατάλληλη στιγμή» (Photos)
Media

Κατερίνα Γερονικολού: «Έχω βρεθεί στο σωστό μέρος την κατάλληλη στιγμή» (Photos)

Η Κατερίνα Γερονικολού τη φετινή τηλεοπτική σεζόν πρωταγωνιστεί στην κωμική σειρά του Ant1 «Αν ήμουν πλούσιος».

Η ηθοποιός μιλά σε πρόσφατη συνέντευξή της για το πώς είναι η μετάβαση από δράμα σε κωμωδία αλλά και τι πιστεύει πως της ταιριάζει περισσότερο. Από το δράμα, μετάβαση στην κωμωδία, στο «Αν ήμουν πλούσιος» του ΑΝΤ1. Το διασκεδάζεις;

«Το διασκεδάζω πολύ! Ήθελα να κάνω κωμωδία και αν όχι κωμωδία, κομεντί. Το «Τατουάζ» ήταν πολύ πετυχημένο και χάρηκα γι' αυτά τα δύο χρόνια, όμως μου είχε λείψει το πιο ανάλαφρο, το πιο χαμογελαστό. Όχι τόσο πολλά κλάματα. Το «Αν ήμουν πλούσιος» είναι και λίγο όπως είναι η ζωή. Πότε κλαις, πότε γελάς, πότε χαίρεσαι, πότε λυπάσαι. Χαίρομαι που παίζω με εξαιρετικούς άντρες συναδέλφους, από 6χρονους μέχρι μεγαλύτερους. Όλοι εξαιρετικοί παρτενέρ και καλά παιδιά. Είμαστε σε μια άλλη φάση, πιο νεανική, πιο παρεΐστικη. Ήταν κάτι που το ήθελα»


Τελείως κόντρα ρόλος αυτός της Δάφνης στον «Πλούσιο» από της Όλγας στο «Τατουάζ». Για δύο σεζόν είχες καθημερινά γυρίσματα στο «Τατουάζ». Μπήκες εύκολα από τον έναν ρόλο στον άλλον; «Ναι, γιατί υπήρξε χρόνος να αποσυμπιεστώ από την Ολγα. Τελείωσα το «Τατουάζ» 10 Ιουνίου και ξεκίνησα γυρίσματα για τον «Πλούσιο» 20 Αυγούστου. Το μυαλό μου έφυγε, χαλάρωσε και ξεκίνησα με τελείως διαφορετικές εικόνες και άλλες συνθήκες. Πρώτη φορά στον ΑΝΤΙ. Εγινε μια νέα αρχή. Την οποία τη χαίρομαι πολύ. Μου αρέσει το χαμόγελο που μου μένει όταν βλέπω τη σειρά»

Τι πιστεύεις, Κατερίνα, πως σου ταιριάζει περισσότερο; Κωμωδία ή δράμα; «Μου αρέσουν και τα δύο»


Τι θα γίνει με τον Στρατή και τον Αλέξη;
«Έρχονται δραματικές εξελίξεις για τη Δάφνη και ανατροπές. Μαθαίνω πράγματα που δεν ήξερα, πέφτω από τα σύννεφα, καταλαβαίνω πως όλα δεν είναι πάντα όπως φαίνονται. Φαινομενικά είναι δικαίωση που γυρνάει πίσω ο πατέρας του παιδιού, ο Αλέξης. Όμως οι προθέσεις του δεν είναι ειλικρινείς. Πίσω απ' όλο αυτό κρύβεται μια ραδιουργία. Η Δάφνη και πάλι θα πληγωθεί. Δεν θα ευτυχίσει, τουλάχιστον ακόμη...»


Τη «Δάφνη» την κυνηγάει λίγο η ταμπέλα της «άτυχης». Εσύ μέχρι σήμερα, κάνοντας έναν απολογισμό της καριέρας σου, νιώθεις τυχερή ή άτυχη;
«Νιώθω πολύ τυχερή! Έχω βρεθεί στο σωστό μέρος την κατάλληλη στιγμή. Από την πρώτη στιγμή με τον «Λάκη τον γλυκούλη» που μπήκα έπειτα από μια γρήγορη αντικατάσταση, ενώ είχε γυριστεί το πρώτο επεισόδιο. Από μια παρέα που βρέθηκα και προέκυψε μια πολύ καλή δουλειά. Έκλεισα τυχαία δουλειές που δεν θα τις άλλαζα με τίποτα. Βέβαια θέλω να πιστεύω πως δεν είναι μόνο τύχη η δουλειά μας, είναι και αρκετή εργασία, μόχθος και συνέπεια. Δεν αρκεί το όποιο ταλέντο μπορεί κάποιος να διαθέτει. Είναι και οι επιλογές και οι συμπεριφορές και βέβαια το ήθος»


Μια και αναφέρθηκες στο ήθος, έχει αντιμετωπίσει από συναδέλφους ανήθικες συμπεριφορές; Ανέντιμες;
«Θεωρώ ανέντιμο ακόμη και το να βαριέται κάποιος στο γύρισμα ή στην πρόβα, όταν υπάρχει τόση ανεργία στον χώρο μας. Όλα τα επαγγέλματα έχουν πληγεί. Δεν μπορώ να βλέπω άτομα που κάνουν αγγαρεία κάτι που έχουν στην ουσία οι ίδιοι επιλέξει. Παίζω κάθε μέρα με την ψυχή μου στο θέατρο και στο γύρισμα»


Συγκρούσεις έχεις αντιμετωπίσει;

«Οχι τόσο... Εχει τύχει να είμαι παρούσα σε έντονες συγκρούσεις. Πιστεύω πολύ στην ομάδα. Ο οποιοσδήποτε μέσα στην ομάδα νιώθει καλά θα αποδώσει τα μέγιστα. Και οι επιτυχίες είναι ομαδικές και οι αποτυχίες είναι ομαδικές», λέει στο Tv Έθνος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved