GNTM: Αυτά είναι τα φαβορί και τα αουτσάιντερ του ριάλιτι μοντέλων (Photos)
Media

GNTM: Αυτά είναι τα φαβορί και τα αουτσάιντερ του ριάλιτι μοντέλων (Photos)

GNTM:Οι φήμες για τα φαβορί, όπως κάθε φορά, όταν πλησιάζουν στο φινάλε τα ριάλιτι, δίνουν και παίρνουν. Ποια είναι εκείνα τα κορίτσια που κερδίζουν τις εντυπώσεις για να φτάσουν στον τελικό; Ποια είναι εκείνη που θα αναδειχθεί νικήτρια;

Όπως και να 'χει πάντως, οι παίκτριες τις οποίες καλά πληροφορημένες πηγές θέλουν να έχουν μια θέση στην πεντάδα του διαγωνισμού, είναι αυτές που μέχρι στιγμής έχουν και τις περισσότερες επιτυχίες σε επίπεδο φωτογραφίσεων.

Συγκεκριμένα η Κάτια Ταραμπάνκο, που βρίσκεται στα πέντε καλύτερα μοντέλα του διαγωνισμού, έχει μέχρι στιγμής κερδίσει δύο καλύτερες φωτογραφίες και μία δοκιμασία επιβράβευσης.

Εξίσου καλή όμως είναι και η πορεία της Κέισι Μίζιου, αφού μετρά στην πορεία της στο παιχνίδι δύο απίθανα κλικ.

Μία θέση στην πεντάδα έχει και η Χαρά Παππά, η οποία αν και διαρκώς βρίσκεται στις καλύτερες φωτογραφίες των εβδομαδιαίων φωτογραφίσεων, έχει κερδίσει δύο φορές.

Ωστόσο, το χαμογελαστό κορίτσι δεν κατάφερε, σύμφωνα με πληροφορίες, να φτάσει στον μεγάλο τελικό με τις τρεις διεκδικήτριες, που όπως μαθαίνουμε είναι η Κάτια, η Κέισι και η Αννα-Μαρία, η οποία και μετρά μία επιτυχία στον διαγωνισμό.

Σημειωτέον ότι η νεότερη παίκτρια, η 18χρονη πιανίστρια, έχει χαρακτηριστεί ως «μπρατόπουλο», δηλαδή ως ένα μοντέλο σαν αυτά που επιλέγει για τις επιδείξεις του ο Αγγελος Μπράτης.

Θέση στην πεντάδα όχι όμως στον τελικό έχει και η χειμαρρώδης πολλές φορές Μαρία Μιχαλοπούλου, που έχει πάρει τα εύσημα για ένα κλικ.

Τέλος, η Αννα Χατζή μπορεί να έχει κερδίσει τις αντιπάλους της στο σπίτι του «GΝΤΜ», αποσπώντας συνολικά τρεις καλύτερες φωτογραφίες.

Πηγή: Tv Έθνος

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved