GNTM: Δεν πρόλαβε να ξαναμπεί στο παιχνίδι και αποχώρησε - Δείτε ποια έφυγε! (Photos-Video)
Media

GNTM: Δεν πρόλαβε να ξαναμπεί στο παιχνίδι και αποχώρησε - Δείτε ποια έφυγε! (Photos-Video)

GNTM: Στο προηγούμενο επεισόδιο (25/11), δεν υπήρξε αποχώρηση παίκτριας ενώ την καλύτερη φωτογραφία είχε η Μαρία Μιχαλοπούλου.

To GNTM όμως είναι γεμάτο εκπλήξεις και ανατροπές.

Και μπορεί μετά την τελευταία δοκιμασία να μην υπήρξε καμία αποχώρηση, έφτασε η ώρα για τα κορίτσια, που είχαν ήδη φύγει από το σπίτι του GNTM, να δοκιμάσουν ξανά την τύχη τους στο διαγωνισμό.

Ένα casting για το περιοδικό μόδας Madame Figaro ήταν αυτό, που θα έκρινε ποιες θα είχαν μια δεύτερη ευκαιρία στο GNTM 2.

Τρεις όμως κατάφεραν να μπουν ξανά στο σπίτι.

Παράλληλα, οι top 9 ζούσαν αμέριμνες στιγμές στο σπίτι καθώς αποφάσισαν να δραματοποιήσουν τις αγαπημένες τους σκηνές από βιβλία.

Στη δοκιμασία αποχώρησης, τα κορίτσια συνάντησαν τις παλιές τους συμπαίκτριες και η είδηση των επιστροφών έλαβε ποικίλες αντιδράσεις.

Τα 12 πλέον υποψήφια μοντέλα πόζαραν για ένα cover try του Madame Figaro, στο φακό του Χρήστου Πρεντουλή ενώ η Μαρία είχε το αβαντάζ να λάβει την καθοδήγηση της Βίκυς Καγιά στις πόζες.

Στο πλατό τα κορίτσια δυσκολεύτηκαν να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα, ενώ οι κριτές απαιτούσαν να έχουν πλέον απέναντί τους επαγγελματίες και όχι μοντέλα, που κάνουν λάθη και απολογούνται.

Ποια δεν κατάφερε να αποδείξει ότι είναι κορίτσι εξώφυλλου και αποχαιρέτισε την ευκαιρία για τον απόλυτο τίτλο μια για πάντα και ποια είχε την καλύτερη φωτογραφία;

Η απάντηση στη gallery που ακολουθεί:

Δείτε τα σχετικά βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved