Ο «Ερωτας μετά» έφερε στο φως νέα αστέρια - Δείτε τους νέους tv stars (photos)
Media

Ο «Ερωτας μετά» έφερε στο φως νέα αστέρια - Δείτε τους νέους tv stars (photos)

Νέοι και πολλά υποσχόμενοι ηθοποιοί, που μπαίνουν καθημερινά στα σπίτια μας μέσα από τη δραματική σειρά του Αlpha «Έρωτας μετά». 

Oι νέοι tv stars μίλησαν, λοιπόν, για τις επιλογές τους, τους ρόλους τους, αναφέρονται στην επιτυχία της σειράς και αποκαλύπτουν όλα όσα συμβαίνουν πίσω από τις κάμερες.

Iφιγένεια Καραμήτρου

Iφιγένεια Καραμήτρου

«Η Ψυχολογία με έχει βοηθήσει να κατανοώ πιο βαθιά τις σχέσεις»

Μεταξύ Αθήνας και Θεσσαλονίκης μοιράζει τον χρόνο της φέτος η νεαρή ηθοποιός, την οποία συναντάμε τηλεοπτικά στο «Ερωτας μετά», ενώ θεατρικά υποδύεται μία από τις «Τρεις αδελφές» που ανεβάζει φέτος το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος.

Η επαφή της με την υποκριτική ξεκίνησε ερασιτεχνικά στα 19 της χρόνια, ενώ ήταν φοιτήτρια Ψυχολογίας στο ΑΠΘ. «Οταν τελείωσα το πρώτο έτος στη σχολή μου, κατάλαβα ότι δεν θα ήμουν τόσο πλήρης αν το έκανα ως επάγγελμα σε όλη μου τη ζωή. Από μικρή είχα τη σκέψη ότι κάτι με ελκύει προς τον χώρο της υποκριτικής. Εδωσα στο Εθνικό και κατέβηκα στην Αθήνα. Παράλληλα πήρα και το πτυχίο Ψυχολογίας. Δεν ξέρω πώς θα ήταν αν δεν σπούδαζα Ψυχολογία. Ολη αυτή η γνώση έχει μπολιάσει μέσα μου. Η Ψυχολογία με έχει βοηθήσει να βλέπω πιο βαθιά τις ανθρώπινες σχέσεις» λέει στο «TV Έθνος» η Ιφιγένεια Καραμήτρου, η οποία υποδύεται τον ρόλο της Ειρήνης στη σειρά του Alpha. «Στο παρελθόν είμαι στα 19, ένα κορίτσι χαρούμενο που σπουδάζει Διοίκηση Επιχειρήσεων, στο παρόν όμως αναλαμβάνω ρόλο μάνας, καθώς υπάρχει ένα αδελφάκι που πρέπει να προσέχω και να μεγαλώσω» αναφέρει μεταξύ άλλων.

Οσο για τις εξελίξεις στη σειρά, η ταλαντούχα ηθοποιός αποκαλύπτει ότι θα είναι ανατρεπτικές: «Ενώ κάποια πράγματα έχουν πάρει τον δρόμο τους, θα ανατραπούν εκ νέου. Εμπλέκονται άτομα που δεν έχουν εμφανιστεί ακόμα. Και σε εμάς τους ηθοποιούς όταν παίρνουμε τα σενάρια στα χέρια μας υπάρχουν αγωνία και έκπληξη για τα παρακάτω. Σε ό,τι με αφορά, στο παρελθόν γίνεται η πρόσληψη μου, ενώ για το παρόν θα υπάρξουν πολύ σημαντικές εξελίξεις καθώς θα δημιουργηθεί ένα ειδύλλιο».

Ιζαμπέλα Μπαλτσαβιά

Ιζαμπέλα Μπαλτσαβιά

«Ο έρωτας χτυπά την πόρτα της Άντις»

Το ντεμπούτο της στην ΤV κάνει φέτος η Ιζαμπέλα Μπαλτσαβιά, απόφοιτη του Θεάτρου Τέχνης και της Βασιλικής Ακαδημίας Δραματικής Τέχνης του Λονδίνου. Αν και κατά τη διάρκεια των οντισιόν που έκανε για τη σειρά του Αlpha «Ερωτας μετά» πίστευε ότι ήταν πιο κοντά στον ρόλο της Ειρήνης, τελικά πήρε τον ρόλο της Άντις.

Και όπως λέει στο «ΤV Εθνος», «τελικά δεν μπορώ να με φανταστώ σε άλλο ρόλο πέρα από αυτόν». Αναφερόμενη στην επιτυχία της σειράς, σημειώνει μεταξύ άλλων: «Το μπρος-πίσω είναι πολύ σύγχρονο, όπως εξαιρετική είναι η σκηνοθετική άποψη. Η σειρά, εκτός από το σασπένς και τις συνεχείς ανατροπές, έχει ωραίους χαρακτήρες και, το βασικότερο, έχει πολύ ωραίους κακούς, αυτούς που σου αρέσει να τους μισείς. Επίσης, θεωρώ πολύ σημαντικό ότι μέσα από αυτήν τη δυνατή ερωτική ιστορία βλέπουμε τις συνέπειες που έχει στην οικογένεια ένας παράνομος έρωτας».

Η Άντι, σύμφωνα με την ηθοποιό, «θα παλέψει με τους δαίμονες της, ο έρωτας θα της χτυπήσει την πόρτα και θα έρθει αντιμέτωπη με μια νέα κατάσταση σε σχέση με τον πατέρα της». Αξίζει να σημειωθεί ότι η νεαρή ηθοποιός είναι εγγονή της ηθοποιού Ντενίζ Μπαλτσαβιά: «Είναι αδελφή του παππού μου, έχουμε πολύ καλή σχέση, την αγαπάω πολύ και με συμβουλεύει». Εκτός από την επιτυχία της πρώτης της τηλεοπτικής δουλειάς, η Ιζαμπέλα απολαμβάνει και τα πολύ θετικά σχόλια για τον ρόλο που έχει ως τερατάκι στην ταινία μικρού μήκους της Ηλέκτρας Ποϊράζογλου «The Best Without», η οποία διακρίθηκε με το βραβείο «Τhe Best Horror Award», στο φεστιβάλ discover.film. που πραγματοποιήθηκε τον Οκτώβριο στο Λονδίνο. «Ηταν μια εξαιρετική εμπειρία και σίγουρα δεν περιμέναμε το βραβείο και τη θερμή ανταπόκριση και υποδοχή στο φεστιβάλ» λέει η Ιζαμπέλα.

Μιχαήλ Ταμπακάκης

Μιχαήλ Ταμπακάκης

«Ο Νίκος Γαλανός είναι το γούρι μου στη σειρά»

Τηλεοπτικά τον πρωτογνωρίσαμε στους «Δέκα μικρούς Μήτσους» του Λάκη Λαζόπουλου και στη συνέχεια τον είδαμε και στη σειρά της ΕΡΤ «Η ζωή εν τάφω».

Φέτος, παίζει τον Γεράσιμο στη δραματική σειρά του ΑΙpha «Έρωτας μετά» και καλείται να υποδυθεί τον ήρωα σε δύο φάσεις της ζωής του.

«Έχει ενδιαφέρον επειδή παίζουμε δύο ηλικίες, το 17 με το 20 έχει πολλές διαφορές στη συμπεριφορά. Επίσης, η στάση του παιδιού στην ανατροπή που αντιμετωπίζει η οικογένεια του, με το κώμα του μπαμπά του και την εξωσυζυγική σχέση του, με ιντριγκάρισε πολύ» εξηγεί ο νεαρός ηθοποιός, ο οποίος επανειλημμένως βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των φανατικών τηλεθεατών της σειράς, οι οποίοι ακόμα και στον δρόμο τον ρωτάνε για τις εξελίξεις: «Η ερώτηση είναι μία: Πού είναι η Αννα; Θέλουν να μάθουν πώς θα κυλήσει η ιστορία. Και εμείς έχουμε την ίδια αγωνία. Αυτό τους απαντάω».

Ο νεαρός ηθοποιός χαρακτηρίζει «τέλεια» τη σχέση του με τους τηλεοπτικούς του γονείς, την Έμιλυ Κολιανδρή και τον Αντώνη Καρυστινό: «Έχουν τρομερή εμπειρία. Ειδικά με την Έμιλυ γελάμε πολύ, είναι πολύ ευχάριστος άνθρωπος». Ο Μιχαήλ Ταμπακάκης, όμως, στάθηκε ιδιαιτέρως τυχερός, καθώς στο πρώτο γύρισμα για τη σειρά είχε σκηνή με τον μεγάλο μας ηθοποιό Νίκο Γαλανό: «Ηταν η πρώτη μέρα γυρίσματος και είχα πάρα πολύ άγχος. Ο κ. Γαλανός είναι πολύ ευχάριστος, συνεπής, ήρεμος και με βοήθησε να μπω στο κλίμα. Ηταν σαν γούρι για μένα».

Εξίσου τυχερός, όμως, υπήρξε ο Μιχαήλ στο θέατρο και στην τηλεόραση, καθώς συνεργάστηκε με τον Λάκη Λαζόπουλο: «Είναι φοβερός δάσκαλος, ξέρει να σε καθοδηγήσει και έχει φοβερή μεταδοτικότητα». Να σημειώσουμε ότι θεατρικά ο Μιχαήλ Ταμπακάκης θα βρίσκεται για δεύτερη χρονιά στο Θέατρο «Θησείον» και στην παράσταση «Η γίδα ή Ποια είναι η Σύλβια;», μαζί με τους Νίκο Κουρή, Λούκια Μιχαλοπούλου και Γιάννη-Δρακόπουλο.

Σταύρος Τσουμάνης

stavros_tsoumanis_75234584_147255953246940_8525789529073209022_n.jpg
Σταύρος Τσουμάνης

«Θα ήθελα να υπάρξει απόλυτη ειλικρίνεια από τους ήρωες»

Το ξεκίνημα του στην ΤV έμελλε να σημαδευτεί από δύο σημαντικές συνεργασίες. Το 2018 ο Λάκης Λαζόπουλος τον επέλεξε για έναν από τους εγγονούς της χήρας Μήτση στους «Δέκα μικρούς Μήτσους», ενώ πέρυσι συμμετείχε στο «Ου φονεύσεις» του Πάνου Κοκκινόπουλου.

Το καλοκαίρι που μας πέρασε πήγε με έναν φίλο του, τον Σωτήρη Μανίκα, στην οντισιόν για το «Έρωτας μετά». Τελικά, έπειτα από αρκετά δοκιμαστικά τα, μαντάτα ήταν ευχάριστα και για τους δύο φίλους. Ο 23χρονος Σταύρος Τσουμάνης θα υποδυθεί τον Νίκο, τον γιο της Αννας (Βάσω Λάσκα-ράκη) και του Χρήστου (Μάριος Αθανασίου).

«Ο Νίκος, σύμφωνα με το σενάριο, είναι αυτός που θα επηρεαστεί περισσότερο ψυχολογικά από τα γεγονότα θα ζήσει τη ζωή του με ακραίο τρόπο. Είναι αντιδραστικός στην οικογένεια του και εξαρτημένος από τη μάνα του.

Είναι επαναστάτης, κάτι που θα ήθελα να είμαι κι εγώ στη ζωή μου» λέει στο «ΤV Εθνος». Και ο έρωτας τι ρόλο θα παίξει στη ζωή του; «Ο έρωτας θα φέρει τον Νίκο στα άκρα και δεν θα μείνει σταθερός στο θέμα της ερωτικής του συντρόφου» λέει χαρακτηριστικά ο Σταύρος Τσουμάνης, ο οποίος δεν δίστασε να κάνει και τη δική του πρόβλεψη για το φινάλε της σειράς: «Θα ήθελα στο τέλος να υπάρξει απόλυτη ειλικρίνεια από όλους. Ολοι είμαστε ύποπτοι για το τι αισθανόμαστε. Θα ήθελα να υπάρχει ειλικρίνεια και εξιλέωση από τους χαρακτήρες». Ο Σταύρός Τσουμάνης, ο οποίος σπούδασε υποκριτική στην Ανωτέρα Δραματική Σχολή του Βασίλη Διαμαντόπουλου «Ίασμος», εκτός από το «Ερωτας μετά» παίζει και στη σατιρική επιθεώρηση bobo «Striptease», σε σύλληψη και σκηνοθεσία Δημήτρη Κουρούμπαλη - Φρόσως Kορρού.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved