Elif: Η Ζεϊνέπ φοβάται πως η Αλιγιέ είναι άρρωστη και της το κρύβει (Photos)
Media

Elif: Η Ζεϊνέπ φοβάται πως η Αλιγιέ είναι άρρωστη και της το κρύβει (Photos)

Συνταρακτικό το νέο επεισόδιο της σειράς,Elif, σήμερα, 29 Νοεμβρίου! 

Ο Ουμίτ και η Αρζού μιλάνε για την οικογένεια Εμίρογλου. Η Μπαχριγιέ κάνει ότι μπορεί για να πάρει πίσω τη θέση της προϊσταμένης και παραπονιέται στον Τζεβαχίρ για τη συμπεριφορά της Μελέκ. Η Μελέκ συναντάει τον Ουμίτ σε έναν καφέ στη γειτονιά και τον κατηγορεί για την οικονομική καταστροφή της οικογένειας. Ο Ουμίτ υπερασπίζεται τον εαυτό του. Οι τόνοι της συζήτησης είναι υψηλοί και ο Γιουσούφ τους ακούει να μαλώνουν. Πλησιάζει τη Μελέκ και τη ρωτάει αν θέλει βοήθεια.

Τι θα δούμε στη σειρά;

Η Μελέκ του ζητάει να μην ανακατεύεται. Ο Γιουσούφ επιστρέφει στο βιβλιοπωλείο αλλά είναι περίεργος για το τι συμβαίνει στη Μελέκ. Ο Ουμίτ λέει στη Μελέκ πως ίσως η τράπεζα έκανε κάποιο λάθος και πηγαίνουν μαζί. Ενώ βρίσκονται στην τράπεζα, ο Τζεβαχίρ τηλεφωνεί στη Μελέκ και της ζητάει να επιστρέψει αμέσως στη δουλειά και η κοπέλα αναγκάζεται να το κάνει για να μη χάσει τη δουλειά της.

Συγκλονιστικές οι εξελίξεις στην Elif!

O Ουμίτ περιμένει τη Μελέκ όταν τελειώνει τη δουλειά της και εκείνη ξαφνιάζεται. Της ζητάει να καθίσουν και της δείχνει τα στοιχεία από την τράπεζα. Όλα τα λεφτά της Αλιγιέ χρησιμοποιήθηκαν από την τράπεζα για να πληρωθούν προηγούμενα χρέη.

Τι θα δούμε σήμερα στην τουρκική σειρά του Star;

Η Μελέκ απολογείται για όσα υπονόησε για το άτομό του. Ο Ουμίτ δέχεται τη συγνώμη της και φεύγει αλλά η Μελέκ συγκρίνει τα δικά της στοιχεία με τα στοιχεία του Ουμίτ και καταλαβαίνει πως της λέει ψέματα. Η Ζεϊνέπ φοβάται πως η Αλιγιέ είναι άρρωστη και της το κρύβει. Η Αλιγιέ παραδέχεται πως κάτι κρύβει αλλά δεν θέλει να μιλήσει. Η Ζεϊνέπ δεν μπορεί να πιστέψει πως η Αλιγιέ της κρύβει κάτι και πληγώνεται…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved