GNTM: Η Καζαριάν απόψε επιστρέφει στο ριάλιτι μοντέλων (Photos & Video)
Media

GNTM: Η Καζαριάν απόψε επιστρέφει στο ριάλιτι μοντέλων (Photos & Video)

Στο 25ο επεισόδιο του GNTM η Ασημίνα Χαρίτου δεν ικανοποίησε τους κριτές με την απόδοση της στη δοκιμασία και αποχώρησε λίγο πριν τον τελικό.

Την καλύτερη φωτογραφία, σύμφωνα με τους κριτές, είχε η Άννα Χατζή.

Τα πράγματα σοβαρεύουν για την τελική δεκάδα του GNTM και ο διαγωνισμός πρακτικά τώρα ξεκινά.

Στη δοκιμασία επιβράβευσης, τα κορίτσια καλούνται να βγάλουν πορτραίτα με συναίσθημα και λάμψη, στα πλαίσια καμπάνιας μεγάλου brand ομορφιάς. Φυσικά είναι όλες όμορφες, αλλά πόσο επαγγελματισμό θα δείξουν όταν ανακαλύψουν ότι για παρτενέρ στη λήψη θα έχουν τις μαμάδες και τις αδελφές τους;

Σε αυτό το συναισθηματικό τρενάκι, τα υποψήφια μοντέλα ρουφούν από τους συγγενείς την ενέργεια, που χρειάζονται για να κυνηγήσουν το όνειρό τους μέχρι τον τελικό.

Στη δοκιμασία αποχώρησης, τα κορίτσια χρειάζεται να δείξουν πόσο καλά τα πάνε με τη συνεργασία και με τη γυναικεία αλληλεγγύη: μπαίνουν στο ίδιο ρούχο με ένα μοντέλο και ποζάρουν ως μια οντότητα στον φακό του Διονύσιου Κούτση.

Οι καλεσμένες για το κόνσεπτ είναι η Ειρήνη Καζαριάν, η περσινή νικήτρια του ριάλιτι μοντέλων, η Αναστασία Περράκη και η Ελένη Ασημάκη, που κάνουν τα πάντα για να λειτουργήσουν ως το άλλο μισό των κοριτσιών.

Στο πλατό, οι κριτές έρχονται αντιμέτωποι με παράπονα και κλάματα. Ποια δε μπορεί πλέον να διαχειριστεί το επίπεδο, στο οποίο έχει φτάσει και ποιες θα συμπληρώσουν τη χρυσή 9άδα του φετινού GNTM;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved