Γεωργίου: «Το θεωρώ υποκριτικό να πράττω εγώ διαφορετικά από όσα καλώ τον κόσμο να εφαρμόσει»
Media

Γεωργίου: «Το θεωρώ υποκριτικό να πράττω εγώ διαφορετικά από όσα καλώ τον κόσμο να εφαρμόσει»

Η Φωτεινή Γεωργίου για όγδοη χρονιά, παρουσιάζει στον ΑΝΤ1 με επιτυχία την ιατρική εκπομπή «Υγεία πάνω από όλα».

Εκτός όμως από παρουσιάστρια, είναι και μητέρα. Τι δεν θα επέτρεπε στο παιδί της να δει στην τηλεόραση;

«Γενικότερα δεν έχει χρειαστεί να απαγορεύσω κάτι στην κόρη μου. Πάντα συζητούσαμε και την ενημέρωνα από πολύ μικρή ηλικία, ακόμη και για «δύσκολα» θέματα, θεωρώ ότι ένα παιδί πρέπει να ξέρει τα πάντα με τον κατάλληλο τρόπο για την ηλικία του, ώστε μόνο του να έχει στο τέλος την ωριμότητα να κρίνει τι θα δει, τι θα απορρίψει και τι θα πράξει σε διάφορες περιστάσεις» τόνισε στην Real.

-Είσαι μια δυναμική γυναίκα. Αυτό σου έχει αφαιρεθεί κάτι από τη θηλυκή σου πλευρά;

«Ναι, μερικές φορές το αισθάνομαι αυτό. Νομίζω πως συμβαίνει μοιραία πάνω στον καθημερινό αγώνα να αντιμετωπίσεις μόνη πολλά μέτωπα ταυτόχρονα. Όταν ο εγκέφαλος μετατρέπεται σε «λυσάρι» για να επιλυθούν δεκάδες προβλήματα, τότε κάτι θα πετάξει κι αυτός έξω, έστω και προσωρινά, για μην υπερφορτωθεί και καεί ο σκληρός δίσκος! Το δείχνουν, άλλωστε, και σχετικές επιστημονικές έρευνες.»

-Υπάρχει προσωπικός χρόνος και πώς τον αξιοποιείς;

«Αν δεν υπάρχει προσωπικός χρόνος, προσπαθώ να τον εφεύρω. Πολλές φορές είναι δύσκολο, αλλά σημασία έχει να υπάρχει έστω και ένα μικρό προσωπικό κομμάτι στη ζωή μας, για να είμαστε ισορροπημένοι και υγιείς.»

- Έχεις σπουδάσει Κτηνιατρική. Σκέφτηκες ποτέ να την ακολουθήσεις;

«Αγαπώ πολύ τα ζώα, αγαπώ όμως πολύ και το ιατρικό ρεπορτάζ. Κάποια από τις δύο αγάπες έπρεπε να διαλέξω και δεν το έχω μετανιώσει...»

-Γυμνάζεσαι; Ακολουθείς εκείνα για τα οποία μας προτρέπεις μέσα από την εκπομπή;

«Προσπαθώ να εφαρμόζω όσα πρεσβεύει η εκπομπή, γιατί το θεωρώ υποκριτικό να πράττω εγώ διαφορετικά από όσα καλώ τον κόσμο να εφαρμόσει για να βελτιώσει τη δική του υγεία και ζωή.»

-Τι σε κάνει να θυμώνεις με τον εαυτό σου;

«Θυμώνω με τον εαυτό μου όταν νιώθω εγκλωβισμένη σε μια κατάσταση και δεν μπορώ να βρω λύση.»

-Τι αγαπάς και τι μισείς στην τηλεόραση;

«Αγαπώ την τηλεόραση για την ενημέρωση και την ψυχαγωγία που μπορεί να προσφέρει με την πραγματική και ουσιαστική σημασία των λέξεων. Για όλα τα υπόλοιπα, απλώς αδιαφορώ.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved